Wij zijn Schouten & Nelissen: Sterkmakers

Je wilt jezelf, je team en organisatie sterk(er) maken. Dan zijn wij er voor jou. Schouten & Nelissen en haar zusterbedrijven bieden ontwikkeloplossingen die de organisatieresultaten, innovatie en duurzame inzetbaarheid verhogen.

We zijn ervan overtuigd dat mensen het succes van een organisatie bepalen. Daarom helpen we mensen en teams te excelleren op het gebied van vitaliteit, leiderschap en persoonlijke kracht. Onze aanpak is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. Welke vraag je ook hebt, wij bieden een passend antwoord.


Ambitie als vertrekpunt voor verandering

Bij alles wat we doen, focussen we op het potentieel. Dit geeft snelheid aan het ontwikkelen van nieuw gedrag. Dat weten we uit ervaring, maar ook uit de laatste (wetenschappelijke) inzichten.

Mensen excelleren als hun waarden en drijfveren worden aangesproken. Als talenten tot bloei komen. En zijn er belemmeringen, dan gaan we daarmee aan de slag. Dat is niet altijd makkelijk, maar ook in ruw vaarwater helpen we je koers te houden op de ambitie.


Gedragsverandering om succes te boeken

Voor al je ontwikkelvragen bieden we een vernieuwende en innovatieve oplossing. Dat kan een slim leertraject zijn, maar ook gedegen advies, onderzoek, outsourcing of een combinatie. Maar net wat er nodig is om jou, je team en organisatie sterk te maken.

Daarbij begrijpen we het individu en dat iedereen anders leert. Door onze leervormen hierop aan te sluiten, zorgen we voor blijvende gedragsverandering en duurzame groei in je dagelijkse praktijk.

Het schip is zo sterk als zijn bemanning

Jan Schouten