Als gevolg van COVID-19 vervallen alle fysieke lessen tot nader order en werken wij met Virtual Classrooms.

Het  Coronavirus (COVID-19) heeft ook voor ons als Sterkmakers helaas gevolgen. Omdat gezondheid nu eenmaal het belangrijkste is, kunnen er momenteel geen fysieke lessen plaatsvinden. Voor de opleidingen en trainingen waar het mogelijk is, zullen wij gaan werken met Virtual Classrooms

Sta je ingeschreven voor een opleiding dan zul je nader worden geïnformeerd per e-mail.

Wij volgen de ontwikkelen omtrent het Coronavirus op de voet en houden je op de hoogte van de consequenties via deze pagina.

 

 

 

 

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen daartegen, verwijzen wij je naar de website van het RIVM.

Online is er nog zo veel mogelijk!

Online trainingen

Iedereen op afstand aan het werk, leren omgaan met een nieuwe situatie, meer stress en onzekerheid. Hoe houd je alles op de rit en een beetje leuk? Hoe blijf je groeien ook in deze rare tijd? Je krijgt het voor elkaar met onze online trainingen in virtual classrooms of met e-coach.

Vertel me meer

New Heroes

Ligt de persoonlijke ontwikkeling even stil doordat klassikale trainingen niet doorgaan en iedereen thuiswerkt? Geen nood. Onze partner New Heroes heeft meer dan 200 online trainingen in het Nederlands en Engels. Let op! Leren met New Heroes is verslavend. Word een held met onbeperkt leren.

Vertel me meer

Online coaching

Word je onzeker van onduidelijkheid of heb je behoefte aan een sparringpartner op dit moment? Haal het beste uit jezelf met een coach. Een expert die jou snapt en nieuwe inzichten aanreikt met kennis op precies het goede gebied. Coaching kan ook prima op afstand! Samen bouw je aan een oplossing die voor jou werkt. Vind jouw online coach.

Vertel me meer

Masteropleidingen: start nú online!

In lijn met de landelijke richtlijnen heeft Schouten University of Applied Sciences de colleges van de masteropleidingen tot nader order op afstand ingericht. Leer alles over Human Development en Kwaliteitsmanagement! Start in april en krijg, zolang als nodig, online college van onze gerenommeerde hoogleraren. Welke masteropleiding kies jij?

Vertel me meer