Leeroplossingen: leren en groeien met impact


  • Duurzaam versterken van talenten en vaardigheden
  • Oefenen, experimenteren en reflecteren tijdens en buiten de training
  • Leren vraagt om eigenaarschap en stopt nooit

Schouten & Nelissen zorgt voor ontwikkeling van talenten en vaardigheden die optimaal bijdragen aan de ambities van jouw organisatie. Onze visie op leren is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, de neurowetenschappen en de onderwijskunde.

Onze visie op leren


Integrated learning

We werken met heldere doelen, prikkelen de nieuwsgierigheid met uitdagende werkvormen en verrassende leermiddelen. We laten mensen oefenen met nieuw gedrag; eerst in een veilige omgeving, daarna in situaties die er echt toe doen op de werkplek. Zo wordt leren uitdagend en effectief! We maken de verbinding tussen het leerproces en de werkpraktijk. Onze leertrajecten zijn gericht op het leren van nieuwe kennis en vaardigheden maar ook op de toepassing hiervan. Dit noemen wij Integrated Learning.     

We zien leren door de jaren heen voortdurend veranderen en we passen ons portfolio hierop aan.

We bieden jou en je medewerkers dan ook training, coaching, service en advies met onder andere de volgende elementen: blended learning (leren waar en wanneer je wilt), face-2-face oefensessies, online coaching, video response training (ervaringsgericht leren), e-learning, rollenspelen en gamification (leren door beleven).

Passend bij jouw organisatie

We zijn er voor standaard oplossingen tot aan volledig op maat gemaakte leer- en ontwikkelprogramma’s die naadloos aansluiten op de situatie in je organisatie. Dit doen we, bijvoorbeeld met behulp van Design Thinking, graag samen met jou.

Keuze uit verschillende leeroplossingen


Jouw organisatiestrategie staat centraal. Vanuit een integrale aanpak ontwikkelen we leer- en ontwikkeltrajecten en voeren we ze uit tot in de kleinste details.

Organisaties hebben de taak mensen ontwikkelruimte te bieden. Medewerkers hebben de verantwoordelijkheid regie te pakken over hun eigen ontwikkeling.

Marieke Schouten, directeur corporate sales

Meer weten?