Anouk van Honk

Anouk is consulent bij de afdeling inzetbureau van Schouten & Nelissen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de borging van alle activiteiten rondom werving, selectie, contractering, inwerken, inzet, binding en professionalisering van freelancers. Ze is mede- verantwoordelijk voor het geven van inhoud, uitvoeren en/of controleren van diverse processen op het gebied van automatisering, financiële, -juridische, en fiscale aangelegenheden m.b.t. inhuur van freelance trainers.

Anouk in India

Anouk is de zesde medewerker die namens Schouten & Nelissen wordt uitgezonden naar een van de projecten van People4Change. Drie weken lang gaat zij aan de slag bij lokale hulporganisatie Aid India. Deze hulporganisatie heeft twee weeshuizen in Zuid India, waar in totaal zo´n 120 kinderen wonen. Aid India biedt mensen de mogelijkheid een kind financieel te sponsoren. “Ik ga o.a. de organisatie helpen een format te ontwikkelen voor ieder kind met zijn/haar basisgegevens en een aantal mooie foto´s. Zo kan Aid India de sponsoren op een uniforme wijze op de hoogte houden van de situatie en voortgang van een kind.”

Volg Anouk

Van 5 tot 29 maart verblijft Anouk in India. Tijdens haar verblijf zal Anouk een reisverslag bijhouden om haar bijzondere ervaringen met iedereen te delen.

17/03/2013 - eindelijk aan de bak!

23/03/2013 - de regie in handen

27/03/2013 - op zoek naar balans

29/03/2013 - eindsprint