Na een roerige eerste week, eindelijk aan de bak!

Voor Schouten & Nelissen ben ik uitgezonden om vorm te geven aan een mvo-project in India, in samenwerking met People4Change. Inmiddels zit mijn eerste week bij Aid India erop. De organisatie beheert onder andere twee weeshuizen en een school en zorgen er zo voor dat kansarme kinderen zicht hebben op een betere toekomst.

Na één week in India heb ik nog niet echt kunnen werken aan “mijn” opdracht. Na het acclimatiseren van de reis en het andere klimaat bleek het nog niet zo eenvoudig om met Peter, de directeur van de stichting Aid India, af te stemmen over mijn opdracht. Het is hier in India niet dat je “even” een afspraak maakt en het dan dus ook zo doet. En Peter is een drukbezet man, heel druk.

Aan de bak!

Gelukkig wisten ze van People4Change mij te vertellen dat dit heel herkenbaar was voor hen. Ik moest vanuit mijn eigen kracht nu toch vriendelijk maar doortastend op mijn strepen gaan staan. Ik hervond mijn kracht en heb inmiddels de benodigde informatie om met mijn opdracht aan de slag te gaan! Tot nu toe een leerzame weg voor mijn zelfontplooiing. Maar nu is het tijd om echt aan de bak te gaan!

Prioriteit
De weeskinderen kunnen financieel geadopteerd worden. Voor Peter heeft het prioriteit dat ik de documenten van de weeskinderen een aantrekkelijke vormgeving geef en dat vergezel van foto’s zodat ze dit kunnen gebruiken om “sponsors” te vinden voor de kinderen. Ik heb de informatie over de weeskinderen inmiddels op mijn laptop en ik heb de vrijheid in het maken van de foto’s. Ik heb mijn ideeën met hem besproken en we zitten op één lijn. Geloof ik. Want op één of andere manier weet ik dat hier nooit zeker ;)

Ik kan nu in ieder geval “productie” gaan draaien!

Zondag 17 maart 2013, Sathankulam