Schouten & Nelissen omarmt Liliane Fonds

Er bestaat al een jarenlange band tussen Schouten & Nelissen en het Liliane Fonds. Een band die voortvloeit uit het feit dat we ons allebei richten op de ontwikkeling van mensen. Zoals wij al sinds 1980 bezig zijn met de ontwikkeling van mensen en organisaties, zo vergroot het Liliane Fonds sinds 1980 de toekomstkansen van kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Zodat ze kunnen meedoen en meetellen in hun gemeenschap.

Hoe werkt het Liliane Fonds?

Samen met lokale contactpersonen zorgt het Liliane Fonds voor directe, persoonsgerichte en kleinschalige hulp op maat voor kinderen met een handicap. Met persoonlijke aandacht en (para)medische en sociale revalidatie stimuleren ze de groei van het kind. Tegelijkertijd probeert het Liliane Fonds de omgeving te ontsluiten en de toekomstkansen van het kind te verbeteren door onderwijs, werk en inkomen. Een behoorlijk bestaan is geen gunst, het is een basisrecht van elk kind.

Hoe ondersteunt Schouten & Nelissen het Liliane Fonds?

Schouten & Nelissen traint al jaren alle medewerkers van het Liliane Fonds. Verder zijn we, in het kader van ons beider 30-jarig bestaan, op 19 april 2010 een initiatief gestart om zoveel mogelijk kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden een betere toekomstkans te geven. Voor elke inschrijving op een training, doneert het bedrijf uit Zaltbommel vanaf van 19 april tot 31 december 2010 een vast bedrag aan het Liliane Fonds. De ambitie is om minimaal 500 kinderen te helpen.

Meer weten?

Voor meer informatie over het Liliane Fonds kunt u een kijkje nemen op hun website: www.lilianefonds.nl