Schouten & Nelissen helpt War Trauma Foundation

Oorlogen en geweld zorgen nog dagelijks voor vele slachtoffers. War Trauma Foundation heeft als doel kinderen en volwassenen te helpen bij de verwerking van hun trauma’s door training en inzet van lokale hulpverleners. Een doel dat goed aansluit op de missie van Schouten & Nelissen om de persoonlijke kracht van mensen te versterken. Om die reden werken Schouten & Nelissen en War Trauma Foundation sinds kort samen.

Samenwerking

Schouten & Nelissen wil graag ondersteuning bieden bij de hulp aan getraumatiseerde slachtoffers. Daarom brengen wij War Trauma Foundation graag onder de aandacht bij de ruim 4000 opdrachtgevers in ons netwerk. Ook adviseert één van onze medewerkers inmiddels op vrijwillige basis over het bouwen en onderhouden van een online netwerk. Hiermee ondersteunen wij de groei van War Trauma Foundation en hopen wij in de toekomst nog meer getraumatiseerde getroffenen te kunnen helpen.

Wat is War Trauma Foundation?

War Trauma Foundation is in 1997 opgericht. Sindsdien heeft de organisatie in meer dan 40 landen trainingen gefaciliteerd gericht op het helpen van getraumatiseerde oorlogsgetroffenen. Dit doet War Trauma Foundation door zowel professioneel als financieel te helpen bij de ontwikkeling van psychosociale trainingsprogramma´s. En door het ondersteunen van de uitvoering door lokale hulporganisaties.

Voor meer informatie over War Trauma Foundation en de projecten die zij momenteel ondersteunen kun je een mail sturen naar info@wartrauma.nl. Ook kun je een kijkje nemen op hun website: www.wartrauma.nl