Nummer 1 in trainingen & opleidingen

Schouten & Nelissen is uitgeroepen tot beste dienstverlener in de MT1000 categorie trainingen en opleidingen. Een nummer 1 positie waar we enorm trots op zijn!

Jaarlijks stelt een panel van zakelijke beslissers de MT1000 ranglijst vast. 5.178 respondenten beoordeelden 2.002 verschillende bedrijven waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden.

Top 3 in trainingen en opleidingen in 2019

Eigen ervaringen centraal

Respondenten waardeerden hun leveranciers op een schaal van 0 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Ook beoordeelden zij hun leveranciers op klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Hiervoor konden tot 5 sterren gegeven worden. Tot slot beschreven respondenten hun ervaring in eigen woorden. Dit alles leidde tot een nummer 1 positie voor Schouten & Nelissen in de categorie trainingen en opleidingen.

Word sterker met Schouten & Nelissen

We maken ons hard voor op maat gemaakte en blended trainingen met een optimale mix van online leren, face to face bijeenkomsten en vooral veel oefenen in de praktijk. Door aan te sluiten op de persoonlijke leerbehoeften en leervoorkeuren zorgen we voor effectieve trainingen die jou, je team en je organisatie versterken. In de praktijk, want daar gebeurt het natuurlijk.