Onderdeel van Schouten & Nelissen Groep en Schouten Global

Op de Nederlandse markt: Schouten & Nelissen Groep

Schouten & Nelissen is onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep, die actief is op de Nederlandse markt. Van de groep maken diverse partijen deel uit, waar je wellicht al eens van hebt gehoord:

THEMA

Deze bedrijfswetenschappelijke uitgeverij publiceert al bijna 15 jaar boeken die het persoonlijk functioneren van mensen in organisaties verbeteren. Op praktisch niveau, met adviezen over vaardigheden als assertiviteit, leidinggeven, communiceren, time- en stressmanagement, klantgerichtheid en carrièremanagement. Thema maakt boeken die werken! www.thema.nl

CIRQUEST

Is leren een kwestie van ‘weten’, van ‘kunnen’ of van ‘doen”? Cirquest geeft met haar ‘integrated learning’ oplossingen een organisatie kwaliteit in handen. Leertrajecten waarmee men inzicht en kennis opdoet, vaardigheden onder de knie krijgt en voldoende zelfvertrouwen opbouwt om het geleerde ook echt in de praktijk te brengen. Cirquest heeft ook een videoproductiebedrijf in huis dat ondersteuning biedt, of al het werk uit handen neemt bij het realiseren van bedrijfsfilms, presentaties en casting. www.cirquest.com

Op de internationale markt: Schouten Global

Schouten & Nelissen Groep maakt op haar beurt weer deel uit van het overkoepelende Schouten Global. De verschillende dochters zijn actief binnen een bepaald land, of juist grensoverstijgend:

Schouten & Nelissen België

Schouten & Nelissen België biedt sinds 1990 een aantal open trainingen aan, gericht op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit, stress en stressbeheersing, timemanagement, leidinggeven, projectmanagement en adviesvaardigheden voor bedrijfsinterne specialisten en adviseurs. 

New Motivations Polen

Sinds november 1997 is Schouten & Nelissen mede-eigenaar van New Motivations, een bureau voor organisatieontwikkeling en managementtraining dat gevestigd is in Krakau, Polen. New Motivations voert opdrachten uit bij grote banken, verzekeringen, bij Ahold Polen en in de gezondheidszorg. www.nm.com.pl

Schouten China

Sinds 2007 kent Schouten & Nelissen ook een kantoor in Beijing: Schouten China. In principe biedt het exact hetzelfde brede productenpakket als Schouten & Nelissen in Nederland, maar dan natuurlijk wel aangepast aan de locale behoeften. Training, coaching, organisatieadvies, boeken, onderzoek, noem het maar op. 

Schouten Russia

Schouten Rusland is in 2011 ontstaan uit Concept Training, Ontwikkeling en Adviesbureau (St. Petersburg) en biedt een breed scala van diensten: opleiding (bedrijfs- en open cursussen), onderwijs (gecertificeerde programma’s), coaching, onderzoek en advies. De nadruk ligt op de ontwikkeling van leiderschap, goed presterende teams en persoonlijke effectiviteit. Schouten Rusland heeft een kantoor in Moskou en een in St. Petersburg. 

Schouten Germany

In de hedendaagse mondiale economie omarmen commerciële bedrijven en non-profit organisaties in toenemende mate de hele wereld als hun werkplek. Samen met de immense mogelijkheden van deze nieuwe werkelijkheid komen mensen ook voor onverwachte uitdagingen te staan. Hoe kunnen we best effectief leren over de grenzen heen organiseren? Hoe kunnen mensen succesvol zijn ondanks de druk van steeds complexere werksituaties? Dit zijn slechts enkele van de vele voorkomende dilemma’s. Met evaluaties en advies analyseert Schouten Duitsland de situatie en ondersteunt verandering en succes met op maat gemaakte oplossingen.