Thema

Thema is een moderne uitgeverij die zich richt op educatieve materialen die de professionele kwaliteiten van individu en organisatie naar een hoger plan tillen. Het aanbod is breed; naast boeken geeft Thema ook waaiers en spellen uit die zowel kennis als vaardigheden op de proef stellen. De materialen van Thema onderscheiden zich in hun praktijkgerichtheid; in plaats van te gooien met langdradige wetenschappelijke onderbouwingen en overdreven trendy jargon, word je geconfronteerd met herkenbare praktijksituaties. Hierdoor leert iemand snel hoe hij of zij de materie daadwerkelijk in de praktijk van de organisatie kan toepassen.

Als deel van de Schouten & Nelissen Groep, zit Thema continu op het voorfront van persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Een groot aantal materialen wordt ontwikkeld in samenspraak met docenten, auteurs, ontwikkelaars en andere praktijkmensen. Veel van onze materialen worden ook direct ingezet voor en door de opleiders uit de Schouten & Nelissen Groep, wat ervoor zorgt dat ze direct aan de praktijk getoetst kunnen worden. Dankzij deze korte feedback-lus blijven de materialen van Thema altijd up-to-date en toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op onze website (zie contact). Op deze site kun je direct onze boeken bestellen en blijf je op de hoogte van wat er binnenkort nieuw uitkomt.

Contact

Telefoon: 0418 - 683 700
E-mail: info@thema.nl
Web: www.thema.nl