Vacature

Account Manager

Functieomschrijving

Ben jij commercieel ingesteld? Empathisch en krijg je energie om met verschillende bedrijven in contact te zijn aangaande de ontwikkeling van medewerkers?


SUAS is op zoek naar een gedreven Account Manager (36 - 40 uur)


SUAS is het label van Schouten & Nelissen met de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters. Een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis. Oftewel: power skills. Met power skills helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. 


Als accountmanager ga jij aan de slag met de lange lijst met warme contacten van organisaties. Samen met die bedrijven ga je aan de slag hoe je een nog beter aanbod kunt creëren voor de medewerkers daar met als doel de afname bij SUAS te vergroten. Je bent het gezicht van SUAS en de klanten weten jouw te vinden en kijken er naar uit om samen te werken. 

Je maakt deel uit van het commerciële team samen met nog een accountmanager buitendienst, Interne accountmanagers en de afdeling Verkoop en Voorlichting. Je rapporteert aan de Sales Manager.


Wat zijn je verantwoordelijkheden?


Het is jouw opdracht om samen met potentiële bedrijven een passend aanbod van de SUAS opleiding en trainingen te vinden voor meerdere medewerkers binnen die organisatie. Je gaat er pro actief op uit om bestaande leads verder te ontwikkelen. Je draagt bij aan de business development strategie om deze constant te verbeteren. De belangrijkste gesprekpartners aan klantzijde zijn inkopers, HR management en directie. Je krijgt de vrijheid om de gehele sales proces naar je toe te trekken.


Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 1. Klantacquisitie: Actief zoeken naar nieuwe klanten en zakelijke kansen identificeren om het klantenbestand uit te breiden. Dit omvat mogelijk het verkennen van nieuwe marktsegmenten of industrieën waar SUAS nog niet actief is.
 2. Relatiebeheer: Onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten door regelmatig contact, het begrijpen van hun behoeften en het bieden van oplossingen die aansluiten op hun groeiende vereisten.
 3. Aanpassen van diensten: Het begrijpen van marktontwikkelingen en klantbehoeften om het opleidingsaanbod aan te passen of uit te breiden. Dit kan inhouden dat nieuwe programma's of trainingen worden ontwikkeld die inspelen op veranderende trends en eisen van klanten.
 4. Omzetdoelstellingen behalen: Het stellen en nastreven van ambitieuze omzet- en groeidoelstellingen. Dit vereist proactieve benaderingen om deze doelen te bereiken.
 5. Strategische partnerships: Identificeren en opbouwen van strategische partnerschappen met andere bedrijven of organisaties om het bereik en de invloed van de opleider te vergroten.
 6. Klantgerichtheid: Zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring door een diepgaand begrip van klantbehoeften, het bieden van op maat gemaakte oplossingen en het proactief inspelen op vragen of problemen.

Functievereisten

Wat breng je mee?
• Je denkt in kansen en handelt hiernaar.
• Ervaring met acquisitie en relatiebeheer in een internationale context.
• “Verkoop” is je lust en je leven en je hebt je dagelijkse portie successen nodig. Je wordt gestimuleerd door het behalen van doelen.
• Je kunt effectief communiceren op directie- en HR niveau zowel in het Nederlands als Engels.
• Bovenal ben je een ondernemer “pur sang”, neem je initiatief en ga je voor resultaat!
• Je werk- en denk niveau is HBO+ en je hebt minimaal 3 -5 jaar commerciële werkervaring in een dynamische omgeving.

Wat bieden wij?

 • Je start met ons unieke onboarding programma aan de Schouten Academy) voor een warme landing.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.
 • Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café.
 • We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.
 • Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen organiseert voor haar medewerkers.
 • Je hebt recht op genoeg vakantiedagen, zodat je ook privé kunt genieten. Ook is er een reiskostenregeling, een pensioenregeling en een collectief voor de zorgverzekering.
 • Je kunt kiezen uit een mobiliteitsvergoeding of een lease auto en uiteraard verzorgen we de telefoon en laptop zodat je overal kunt werken.

Meer over de organisatie:

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: SUAS, Competence, New Dawn, Relevance, Realise, New Heroes, Ixly, Thema en Someone.

Enthousiast?


Kun jij je helemaal vinden in de functie van Accountmanager Buitendienst bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct via de knop hieronder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Saskia Rademaker 06-23278451

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites