Vacature

Commerciële OpleidingsAdviseur - SUAS

Functieomschrijving

Ben jij Communicatief sterk en gaat je hard sneller kloppen om mensen te adviseren in hun ontwikkeling bij de keuze voor een opleiding? Heb jij een passie voor het creëren van de beste CX? SUAS is op zoek naar een Commerciële Opleiding Adviseur


SUAS is het label van Schouten & Nelissen met de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters. Een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis. Oftewel: power skills. Met power skills helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven.

SUAS - Ons Team
Power up your skills with SUAS


Wat zijn je verantwoordelijkheden

Als commercieel opleidingsadviseur ben je eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je geeft goed inhoudelijk advies over onze opleidingen. Je helpt hen door middel van een coachende houding verder met hun ontwikkeling. Je beantwoordt vragen en werft natuurlijk ook nieuwe deelnemers hiermee.

Met jouw expertise weet je als geen ander deelnemers te overtuigen en te binden. Je bent elke dag actief om organisaties en deelnemers sterker te maken door de juiste vragen te stellen en te informeren over ons brede opleidingsaanbod. Het geeft jou energie om telefonisch, via Teams, Zoom, chat, WhatsApp of soms fysiek de klantinteractie aan te gaan. Jij bent ‘The person behind the bot.’ Je werkt in het Verkoop & Voorlichting Team, een ervaren en betrokken team dat open communiceert. Je maakt tevens deel uit van een Business Unit Leiderschap & Management en bent actief op zoek naar nieuw ideeën voor marketing en sales campagnes om het opleidingsaanbod aan te laten sluiten bij de klantwens.

 • Je geeft inhoudelijk en ijzersterk opleidingsadvies aan onze potentiële of terugkerende deelnemers met als resultaat een nieuwe aanmelding..
 • Je hebt actief contact met potentiële en terugkerende deelnemers naar aanleiding hun aanvraag of ervaring. Deze komen binnen via onze website, via mail, proeverij, WhatsApp of bijvoorbeeld onze chat.
 • Je richt je op de Customer Experience en de ontwikkelen vertaal je actief in gerichte campagnes met sales en marketing
 • Je weet alle klantinformatie en gespreksverslagen goed in ons systeem vast te leggen en op te volgen en daarbij jouw verantwoordelijk te nemen.
 • Je verzorgt een aantal keer per jaar samen met een trainer onze inspirerende online Proeverijen.


Functievereisten

Wat breng je mee

 • Je hebt een commerciële opleiding afgerond
 • Je bent een kei in het in absorberen van kennis en je krijgt energie van contact met met mensen
 • Je bent commercieel & resultaatgericht en omarmt teamtargets
 • Je bent kritisch en analytisch en ziet kansen en durft deze ook te benoemen.
 • Je denkt en handelt resultaatgericht en proactief. Tevens ben je communicatief sterk.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en weet ook in de Engelse taal goed te communiceren
 • Bent beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

Wat bieden wij?

 • Je start met ons unieke onboarding programma aan de Schouten Academy voor een warme landing.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.
 • Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café.
 • We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.
 • Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen organiseert voor haar medewerkers.
 • Je hebt recht op genoeg vakantiedagen, zodat je ook privé kunt genieten. Ook is er een reiskostenregeling, een pensioenregeling en een collectief voor de zorgverzekering.
 • We verzorgen de telefoon en laptop zodat je overal kunt werken.

Over ons

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: SUAS, Competence, New Dawn, Relevance, Realise, New Heroes, Ixly en Thema.


Enthousiast?
Kun jij je helemaal vinden in de functie van Commerciële Opleiding Adviseur bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct via de knop hieronder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Saskia Rademaker 06-23278451


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Young SN

Je maakt onderdeel uit van YOUNG SN! Een groep van ruim 100 leergierige jonge professionals van alle Schouten & Nelissen labels. Maandelijks komen zij bij elkaar om de organisatie te leren kennen én te leren van elkaar. We vinden het belangrijk om onderling te verbinden, te inspireren en te leren met- en van elkaar. YOUNG SN is ons netwerk om junior en medior professionals blijvend te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites