Vacature

Coördinator Resources SUAS

Wat ga je doen?

Als Coördinator Resources bij de afdeling Planning van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) ga je de uitdaging aan om de best passende trainers en docenten in te zetten op de planning van onze trainingen en opleidingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het boeken van locaties en heb je als Coördinator Resources dagelijks contact met trainers/docenten en met werknemers van hotels/conferentieoorden.

Je inventariseert de beschikbaarheid en puzzelt met de planning. Bij calamiteiten zorg jij ervoor dat er vervangende trainers of locaties worden geregeld, je legt afspraken vast in onze systemen, monitort de kwaliteit o.b.v. evaluaties en bespreekt deze met de trainingslocaties. Schouten & Nelissen opereert niet alleen in Nederland, vandaar dat je tevens verantwoordelijk zal zijn voor de internationale planningen van de organisatie.

Je werkt nauw samen met de commercieel planner, jullie overleggen over het bestaande aanbod van de trainingen en over het bij plannen en/of annuleren van trainingen. Sparren kan en mag altijd met je naaste collega’s van Planning maar ook met andere afdelingen zoals: Verkoop & Voorlichting, de trainingsadministratie en Klantenservice.

Wat moet je kunnen?

Jij..

  • Beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
  • Vindt het fijn dat geen dag hetzelfde is en kan snel schakelen;
  • Laat initiatief en ondernemerschap zien;
  • Bent communicatief sterk en geeft je eigen grenzen aan;
  • Hebt affiniteit met het maken van roosters of planningen;
  • Bent beschikbaar voor 24- 28 uur of 32-40 uur per week.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij één van de grootste opleiders van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp. Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling). Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Resource Planner bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot, Recruiter van Someone, via 06 51830495.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites