Vacature

Digital Content Marketeer - New Heroes

Functieomschrijving


Creatieveling met Heldenstatus gezocht.

Bij New Heroes Academy zijn we ervan overtuigd dat in iedereen een held schuilt. Met onze kwalitatieve online trainingen en cursussen inspireren we Nederland om het potentieel van hun innerlijke held te ontdekken en zichzelf te versterken. Om dit verhaal met de wereld te delen, hebben we de hulp nodig van een ware Content Marketing superheld!


Over New Heroes Academy

New Heroes Academy is telg van de Schouten & Nelissen familie. Gefocused op e-learning met aanvullende diensten, faciliteert New Heroes Academy leren en ontwikkelen bij verschillende bedrijven. Van grote corporates tot MKB, van zorg en onderwijs tot logistiek en accountancy. We bevinden ons in een uitdagende fase van transformatie; recentelijk hebben we een nieuwe platform met nieuw aanbod gelanceerd,waarmee we nog beter inspelen op de behoefte in de markt.

Naast onze beproefde soft skill trainingen voor de zakelijke markt, hebben we een gevarieerde reeks nieuwe hard skill online trainingen en cursussen toegevoegd. Van time management, webdesign en zelfs Yoga. Onze Missie is om het heldhaftig potentieel van individuen, teams en organisaties te ontsluiten, met als resultaat zowel professionele versterking als persoonlijke groei via ons gloednieuwe platform en klassikaal ondersteund.


Wat ga je doen?

Als Content Marketeer heb je de verantwoordelijkheid de juiste boodschap bij de juiste doelgroep via de juiste kanalen te brengen. Dat betekent dat je begint met het vertalen van de bedrijfsdoelstellingen naar concrete marketing en contentdoelstellingen. Vervolgens bepaal je de content marketing strategie waarmee jij verwacht de doelstellingen te kunnen realiseren.

Je bepaalt de beeldtaal en tone of voice, creëert inspirerende content en publiceert dit binnen de middelenmix. Je krijgt veel vrijheid om dit over te brengen zowel online als offline.

Wat zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden?

 • Uitvoeren en optimaliseren van de marketing- en contentstrategie
 • Effectieve content marketingcampagnes ontwikkelen en uitvoeren die ons merk en onze producten promoten bijvoorbeeld via verschillende kanalen bijvoorbeeld Linkedin
 • Creëren en optimaliseren van content (van product pagiana’s, blogartikelen en whitepapers tot video en infographics) voor de website, e-mail campagnes, social media posts
 • Marketinggegevens analyseren om succes te meten en aanbevelingen voor verbetering te doen

Functievereisten


Wat breng je mee

 • Creatieve content marketing ervaring tussen de 3-5 jaar
 • Werkt graag in een dynamische omgeving en beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed;
 • Je krijgt energie van resultaat en het meetbaar maken daarvan
 • Passie voor digitale innovatie binnen persoonlijke ontwikkeling en educatie
 • Kan goed prioriteiten bepalen en (project)managen, maar is ook hands-on in de uitvoering;
 • Is proactief, besluitvaardig, durft buiten de gebaande paden te denken en blijft kritisch;
 • Is 32-40 uur per week beschikbaar;


Wat bieden wij?

 • Je start met ons unieke onboarding programma aan de Schouten Academy voor een warme landing.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.
 • Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café.
 • We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.
 • Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen organiseert voor haar medewerkers.
 • Je hebt recht op genoeg vakantiedagen, zodat je ook privé kunt genieten. Ook is er een reiskostenregeling, een pensioenregeling en een collectief voor de zorgverzekering.
 • Uiteraard verzorgen we een telefoon en laptop zodat je overal kunt werken.


Ben jij die held die we nodig hebben?

Krijg je energie van deze vacature en ben jij onze nieuwe marketing Held en de drijvende kracht achter het in de markt zetten van ons nieuwe platform?


Solliciteer direct via de knop. Voor vragen kun je contact opnemen met Saskia Rademaker (Recruiter) 0623278451


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Young SN

Je maakt onderdeel uit van YOUNG SN! Een groep van ruim 100 leergierige jonge professionals van alle Schouten & Nelissen labels. Maandelijks komen zij bij elkaar om de organisatie te leren kennen én te leren van elkaar. We vinden het belangrijk om onderling te verbinden, te inspireren en te leren met- en van elkaar. YOUNG SN is ons netwerk om junior en medior professionals blijvend te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites