Vacature

Learning & Development Specialist SUAS

Shutterstock 341372300

Learning & Development Specialist!

In de functie van Learning & Development Specialist ontwikkel je nieuwe trainingen en opleidingen en waarborg en verbeter je de kwaliteit van bestaande trainingen en opleidingen.

 

Wat ga je doen?

In de functie van Learning & Development Specialist ontwikkel je nieuwe trainingen en opleidingen en waarborg en verbeter je de kwaliteit van bestaande trainingen en opleidingen.

Een greep uit je takenpakket

  • Je adviseert het management over beleid en strategie op gebied van L&D;
  • Je vertaalt de visie op leren van SUAS naar onze leerinterventies;
  • Je ontwerpt of ontwikkelt zelf leerinterventies of werkt als lead design samen met een inhoudelijk expert of trainer bij het ontwikkelen. Je borgt de kwaliteit van het eindproduct;
  • Je bent verantwoordelijk voor projectmanagement: je maakt planningen, bewaakt het budget en deadlines;
  • Je draagt inhoudelijk en praktisch bij aan de professionalisering van onze trainers/docenten/coaches;
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons bestaande portfolio;
  • Je draagt vanuit jouw L&D-expertise bij aan de verdere doorontwikkeling en innovatie van leermiddelen, interventies en werkvormen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur op gebied van L&D, opleidings- of onderwijskunde. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als ontwikkelaar van fysieke, blended en online leerinterventies (soft en hard skills). Ook heb je ervaring of affiniteit met het geven van trainingen of opleidingen. Je bezit didactische kennis en vaardigheden: je kunt denken vanuit een doelgroep, leerdoelen en het ontwikkelen van leerwens naar didactisch concept en uitgewerkt programma. Je hebt een sterke affiniteit met en kennis van blended Leren, innovatieve leermethoden en inzet van leermanagementsystemen. Ook ben je stressbestendig en kun je goed met deadlines omgaan. Je bent daadkrachtig, resultaat- en klantgericht, een teamplayer, creatieve denker en zelfsturend. 

Competenties:

  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van learning & development;
  • Je bent in staat theoretische concepten om te zetten in impactvolle interventies en uitdagende fysieke, digitale en hybride werkvormen;
  • Ervaring met het bouwen en testen digitale content en toepassingen (e-modules, assessments, micro-learning) is een pré.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland, die ook internationaal flink aan de weg timmert. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Samen met je bevlogen collega’s ga je grootse resultaten halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothies met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen regelt voor haar medewerkers.

Deze vacature staat open voor een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Kom jij onze mooie organisatie versterken?

Enthousiast?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en C.V. te sturen naar leukwerk@sn.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Vanessa Goot (Recruiter) 06 518 30 495 

 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over ons

SUAS is hét kennisinstituut van Schouten & Nelissen, voor persoonlijke en organisatieontwikkeling en gedragsverandering met zowel geaccrediteerd onderwijs als cursussen en trainingen. Voor professionals met minimaal twee jaar werkervaring zijn de bacheloropleidingen van SUAS dé schakel tussen toegepaste wetenschap en beroepspraktijk

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites