Vacature

Medewerker Operations - suas

Wat ga je doen?

Als medewerker Operations ben je verantwoordelijk voor een complete, correcte, tijdige en klantgerichte (administratieve) afhandeling van de klantvraag in het leveringsproces van de SUAS Inschrijvingen voor zowel het geaccrediteerde als niet-geaccrediteerde onderwijs.

Als medewerker Operations krijg je energie door het bieden van een zorgeloze leerervaring voor onze deelnemers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het volledige trainingsadministratieproces. Van aanmelding, facturatie tot de voorbereiding en evaluatie van de training. Je overtreft de verwachtingen van onze klanten door het klantgericht, tijdig en accuraat vragen te beantwoorden en verzoeken en klachten af te handelen. Onze deelnemers en docenten stellen jou telefonisch of per mail vragen. Je behandelt wijzigingen, overboekingen en annuleringen en zorgt dat de facturatie juist en tijdig plaatsvindt. Ook stem je regelmatig af met ons team van Sales en Programma Advies. Samen denken jullie in oplossingen en kansen om onze dienstverlening te versterken.

Jij....

  • Hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
  • Hebt werkervaring in een administratieve functie met veel klantcontact;
  • Vindt het leuk om naar oplossingen te zoeken, hebt een proactieve houding en een flexibele instelling;
  • Bent empathisch en behulpzaam. Het werken onder druk en hierbij de juiste prioriteiten stellen is voor jou geen probleem;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift

Wat bieden wij?

SUAS is hét kennisinstituut van Schouten & Nelissen, voor persoonlijke en organisatieontwikkeling en gedragsverandering met zowel geaccrediteerd onderwijs als cursussen en trainingen. Vanuit SUAS werken wij als team ook voor het trainingsaanbod van onze labels New Dawn Coaching en Competence Training Institute, wat internationaal geaccrediteerde trainingen aanbied binnen 9 landen in Europa.

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Samen met je bevlogen collega’s, ga je grootse resultaten halen. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur, gratis sporten bij Personal Active en een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant.

Geintresseerd?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en C.V. te sturen naar leukwerk@sn.nl
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Vanessa Groot (Recruiter) via 06-51830495.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites