Vacature

medewerker trainingsadministratie

Shutterstock 341372300

overtref jij klant-verwachtingen door jouw klantgerichte houding?  

En lijkt het jou leuk om samen met collega's de verantwoording op je te nemen voor het volledige trainingsadministratie-proces? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat we van jou vragen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
  • Je hebt werkervaring in een administratieve functie met veel klantcontact;
  • Je vindt het leuk om naar oplossingen te zoeken, hebt een proactieve houding en een flexibele instelling;
  • Je bent empathisch en behulpzaam. Het werken onder druk en hierbij de juiste prioriteiten stellen is voor jou geen probleem;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

wat ga je doen?

Als medewerker Trainingsadministratie bied je onze deelnemers een zorgeloze leerervaring. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het volledige trainingsadministratieproces. Je overtreft de verwachtingen van onze klanten door het klantgericht, tijdig en accuraat beantwoorden van vragen en het afhandelen van verzoeken en klachten. Je ondersteunt de deelnemer, trainer, coach of docent bij het gebruik van onze online leer community. Je draagt zorg voor een tijdige inschrijving en houdt de deelnemersregistratie bij op de leerportalen van onze klanten. Onze deelnemers, trainers, coaches en docenten leggen jou telefonisch of per mail vragen en verzoeken voor. Je behandelt wijzigingen, overboekingen en annuleringen en zorgt dat de facturatie juist en tijdig plaatsvindt. Verder onderhoud je contact met contractklanten en bemiddelaars. Daarnaast denk je mee en zie je oplossingen en kansen om onze dienstverlening te versterken.

wat bieden wij?

Je krijgt de uitdagende kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererende organisatie en een van de leukste werkgevers van Nederland. Samen met je collega’s vorm je een world class team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s.

Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. SUAS wil graag samen groeien en elke dag meer mensen sterker maken! Wij zorgen ervoor dat je alles kennis krijgt, die jij nodig hebt om onze klant verder te laten ontwikkelen. Een mooi inwerkprogramma en het volgen van opleidingen staat daar tegen over.

Shutterstock 644379415

over suas

SUAS is hét kennisinstituut van Schouten & Nelissen, voor persoonlijke en organisatieontwikkeling en gedragsverandering met zowel geaccrediteerd onderwijs als cursussen en trainingen. Voor professionals met minimaal twee jaar werkervaring zijn de bacheloropleidingen van SUAS dé schakel tussen toegepaste wetenschap en beroepspraktijk.

Geïnteresseerd?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en C.V. te sturen naar leukwerk@sn.nl
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op Vanessa Goot (Recruiter) 06 518 30 495 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

naar de SUAS website
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites