Vacature Office Manager

vacature   Office manager NEW DAWN

(24 – 32 uur)

Als Office Manager speel je een essentiële rol in het stroomlijnen van onze bedrijfsprocessen en het waarborgen van een vlotte operationele werking. Je bent ook mede verantwoordelijk voor de implementatie en het onderhouden van het nieuwe online coachportaal en de bijbehorende nieuwe app, ook ondersteun je de Directeur van New Dawn.

New Dawn 800X600 (1)

Over New Dawn

New Dawn is het inspirerende coachlabel van Schouten & Nelissen te Zaltbommel. We zijn opgericht in 2021 om (middel)grote organisaties volledig te ontzorgen op het gebied van coaching.

Onze missie is om coaching toegankelijk te maken voor alle werkende mensen in Nederland. We geloven dat coaching voordelen biedt voor iedereen, niet alleen voor managers of mensen die vastlopen, maar ook voor hen die zich al goed voelen.

Samen met onze gewaardeerde klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat individuen het verschil kunnen maken binnen hun organisatie. Bij New Dawn geloven we in de kracht van coaching en zijn we gepassioneerd om onze klanten te begeleiden naar succes en (werk) geluk.

Wil jij deel uitmaken van dit inspirerende coachlabel van Schouten & Nelissen?

Wat ga je doen?

 • Ondersteuning bij diverse commerciële activiteiten en taken op het gebied van Marketing.
 • Secretariële ondersteuning bieden aan de directeur bij diverse taken, zoals het plannen en organiseren van vergaderingen, het opstellen van agenda’s en het voorbereiden van presentaties.
 • Het onderhouden van klantcontacten, het beantwoorden van vragen en het oplossen van eventuele klachten of problemen.
 • Je beheert verschillende mailboxen en handelt zelfstandig inkomende en uitgaande e-mails af.
 • Coördinatie van projecten, zoals de implementatie en het beheer van ons nieuwe online coachportaal en bijbehorende app en het updaten van de website.
 • Registratie en beheer van klantgegevens in het CRM-systeem en het beheer van de klantcontracten.

Wie ben jij?

 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Hebt bij voorkeur een achtergrond als intercedent, (HR)adviseur of relatiebeheerder en je hebt ervaring met recruitment;
 • Durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Kunt helder communiceren, bent sensitief, maar ook doortastend in het nemen van besluiten en kunt je afwegingen goed verwoorden;
 • Bent flexibel in het indelen van je werktijden en werkt ook af en toe in de avonduren;
 • Bent zorgvuldig in je dienstverlening en ook in de afhandeling: je houdt een accurate administratie bij van het netwerk en de afspraken (overeenkomsten) die met iedereen zijn gemaakt;
 • Bent beschikbaar voor 28-40 uur per week.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed! Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een hecht en gepassioneerd team. Daar staat natuurlijk een passend salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.


Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast het pand.


Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie in de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen regelt voor haar medewerkers.

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie van Office Manager bij New Dawn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

New Dawn heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via onderstaand formulier of stuur je motivatie met CV naar info@someone.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot via 06 51830495.

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites