Vacature

Programma adviseur  

Brooke Cagle Whwybmtn3 0 Unsplash (1)

help jij onze klanten aan een passende leeroplossing op basis van de wensen en behoeften ? 

En vind je het leuk om een relatie op te bouwen met de klanten? Dan zijn we op zoek naar jou! 

wat ga je doen?

Als Programma Adviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van inhoudelijk advies aan klanten over onze opleidingsproducten. Je stemt de leerwensen en -behoeften van de klanten op elkaar af om een passende leeroplossing te adviseren.

Je bent in staat om op een professionele manier contact te leggen met potentiële en bestaande klanten, waarbij het contact bestaat uit email, Microsoft Teams, ZOOM en telefoongesprekken. Je vindt het leuk om een relatie op te bouwen met de klanten. Je straalt wanneer je een prettig gesprek hebt gehad dat leidt tot een aanmelding.

Vaak ben jij voor de klant de eerste persoon die ze spreken binnen Competence. Daarom straal je professionaliteit, zorgvuldigheid en interesse uit, zodat de klant zich prettig voelt bij onze organisatie.

Jouw taken:

 • Je promoot onze trainingen bij potentiële deelnemers, warme leads en terugkerende klanten.
 • Je geeft onze deelnemers inhoudelijke adviezen passend bij hun leerbehoefte en houdt daarbij de commerciële doelstellingen van Competence voor ogen.
 • Je denkt mee en houdt je oren en ogen open als het gaat om marktontwikkelingen en trends om zo de verkoop en producten van Competence te helpen ontwikkelen.
 • Je verwerkt de gegevens van de klant en hun registratie in ons informatiesysteem (Microsoft Navision).
 • Je ondersteunt ons team tijdens voorlichtingsevenementen en webinars.
Shutterstock 341372300

wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om contact te maken met onze klanten en deelnemers, en kunt je goed inleven in anderen en bent een goede luisteraar. Vanzelfsprekend heb je interesse in het ontwikkelen van mensen. Je bent nieuwsgierig en weet met krachtige vragen de leerbehoefte van een persoon te verkennen en deze te matchen met ons portfolio.

Je bent klantgericht, gemotiveerd, proactief, zelfsturend en commercieel. Je gaat graag op zoek naar kansen en bent flexibel ten aanzien van werkzaamheden en veranderingen. Tot slot ben je een teamplayer, maar kan je ook heel goed zelfstandig werken zonder het doel uit het oog te verliezen.

Wat neem je mee?

 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een commerciële functie, als coach of in learning & development
 • Je kent de d' en t's in het Nederlands en Engels is zo'n beetje jouw tweede taal. Een van de interviews zal in het Engels zijn, het andere in het Nederlands.
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.
 • Werkervaring in een internationale salesomgeving. (pré)
 • Kennis van Coaching en de Learning & Development industrie. (pré)
 • Ervaring met het verkopen van trainingsproducten. (pré)
 • Additionele Europese talen zijn een voordeel. (pré)

wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid in een dynamische, informele en creatieve organisatie. Samen met je collega's vorm je een team van wereldklasse. Wij bieden een uitstekende beloning en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Daarnaast word je ondersteund met professionele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

over competence

Competence is een van de snelst groeiende labels van Schouten & Nelissen. Wij leveren de beste internationaal geaccrediteerde trainingsprogramma's in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Denemarken en Zweden. Wij zijn een trotse licentiepartner van Co-Active Training Institute (CTI) en CRR Global.

Bij Competence geloven we dat wanneer professionele ontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand gaan, mensen, teams en organisaties sterker worden. Diezelfde overtuiging leidt tot een persoonlijke benadering: warm, betrokken en toegewijd. Onze gepassioneerde teams streven naar de best mogelijke kwaliteit en service.

Naar de website van Competence

Geïnteresseerd?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en C.V. te sturen naar leukwerk@sn.nl
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem gerust contact op met Vanessa Goot (Recruiter) 06 518 30 495 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites