Vacature

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het definiëren, opzetten en (laten) uitvoeren van diverse projecten welke leiden tot omzet- en resultaatverbetering, conform beoogde marge en beoogde kwaliteit. Van acquisitiefase tot en met evaluatie: jij bent in alle fases de spil van onze projecten. Je zet ze op, omschrijft de inhoud en zorgt voor een goede uitvoering. Voor klanten en collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt. Je regelt up-to-date planningen, bewaakt de kwaliteit en houdt in de gaten of een project rendabel is. Kan iets efficiënter? Dan grijp je in. Zie je een commerciële kans? Dan vind jij de juiste collega bij sales. Kortom: je ziet en hoort alles en verbindt waar nodig.

Verder ben je bij grote (internationale) projecten verantwoordelijk voor het opleveren van een heldere procesbeschrijving en projectplanning richting de klant. Als Projectlead ben je de linking pin naar Sales (Accountmanagers/Consultants). Ook ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit en het bewaken en behalen van de voorcalculatorische marge van de toegewezen projecten. Je zoekt naar structurele oplossingen voor vaker terugkomende kwaliteitsissues.

Wie ben jij?

 • Wordt gelukkig van het managen van complexe (internationale) projecten. Dat doe je dan ook al een aantal jaar. Je kent verschillende projectmanagementmethoden en je hart gaat sneller kloppen als je interne systemen en processen kunt verbeteren. Flexibel, analytisch en doortastend zijn woorden die bij jou passen. Van deadlines krijg je een kick en financiële cijfers snap je.
 • Bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding;
 • Hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in een functie als Projectmanager of Projectleider. Internationale projectmanagement ervaring is een pre;
 • Hebt affiniteit met leren en opleiden  en opleidingskunde en leertechnologieën;
 • Managet lastige projecten en kunt met deadlines omgaan;
 • Hebt kennis van en ervaring met veranderen van processen;
 • Beschikt over communicatieve en ‘meertalige’ vaardigheden die nodig zijn om samen te werken en overleg te voeren met collega’s en klanten;
 • Bent analytisch ingesteld en bekend met marge berekeningen;
 • Bent daadkrachtig en vastberaden en durft lef te tonen en kritisch te zijn;
 • Weet hoe het zit met de d' en t's en Engels is zo'n beetje je tweede taal;
 • Bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wat wij aanbieden

Je start met ons unieke onboarding programma als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Samen met je collega’s vorm je een worldclass team. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid met ruimte voor experimenteren in een dynamische, creatieve, open én informele organisatie met toffe collega’s.

Je komt te werken bij één van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus wel goed! Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamps. Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling). Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Projectlead bij Relevance? Dan zijn wij op zoek naar jou! Relevance heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot, Recruiter van Someone,  via 06 51830495.

Over Relevance

Relevance is een merk van Schouten & Nelissen, een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie

Relevance ontwikkelt en verzorgt Incompany maatwerktrajecten voor internationale klanten. Van midden- en kleinbedrijf tot multinationals. Van beginnend leidinggevenden tot leiders van leiders. Onze focus ligt op leiderschapstrajecten en power skills en onze leerreizen zijn blended en innovatief.

 

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites