Vacature

Projectmedewerker Realise

Shutterstock 226774441

Stroop jij graag je mouwen op, ben je ambitieus en krijg jij hoe dan ook elke klus geklaard? 

Werk je graag aan de toekomst van een vitaal en gelukkig werkend Nederland én aan die van jezelf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Projectmedewerker ga jij onze onderzoeks- en adviestrajecten ondersteunen. Samen met de projectcoördinator en consultant zorg je voor een excellent projectverloop. Je programmeert vragenlijsten, je nodigt deelnemers uit en zet dashboards klaar. Je werkt gelijktijdig aan verschillende projecten en hebt uiteenlopende werkzaamheden, je bent dan ook uitstekend in staat om je eigen werkzaamheden te plannen.

Een greep uit je takenpakket:

 • Je zet vragenlijsten klaar;
 • Je importeert en onderhoudt gegevens in ons onderzoeksysteem
 • Je ondersteunt zowel constants als projectcoördinatoren in klantprojecten, denk hierbij aan het maken van infographics en (powerpoint) rapportage

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een (afgeronde) hbo-opleiding;
 • Je hebt interesse in onderzoek, gegevensanalyse, werkbeleving, bevlogenheid en vitaliteit;
 • Je bent ICT minded. Excel kent voor jou geen geheimen, of je wilt deze geheimen graag allemaal ontdekken;
 • Je hebt ervaring met standaard ICT-applicaties voor data-analyse (bij voorkeur SPSS) en datavisualisatie;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent nauwkeurig, efficiënt en resultaatgericht;
 • Je bent een echte teamspeler en houdt van afwisseling;
 • Je werkt zelfstandig en zoekt afstemming met collega’s waar nodig.

 

Wat bieden wij? 

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Samen met je bevlogen collega’s ga je grootse resultaten halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

 

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen regelt voor haar medewerkers.

Deze vacature staat open vanaf 1 juni 2023 voor een dienstverband van 32 -40 uur per week. Kom jij onze mooie organisatie versterken?

Shutterstock 583591807

Over Realise

Samen met vooraanstaand A&O wetenschappers van verschillende universiteiten zijn wij in 2008 binnen de Schouten & Nelissen Groep gestart met medewerkersonderzoek en People analytics. Met de overtuigende ambitie organisaties op basis van mooie rapportagedashboards en stevige analyses een stap verder te helpen.

Maar helaas, zoals bij de meeste onderzoeksrapporten, verdwenen ook die van ons te vaak in een la. Zonde en frustrerend! Niet alleen voor de HR adviseur en projectgroep die veel tijd en moeite hadden geïnvesteerd. Vooral ook voor de medewerker die met zijn of haar stem bij wilde dragen aan ontwikkeling, groei, plezier en misschien zelfs ook wel een beetje (werk)geluk.

Om echte activatie te creëren en de regie daar te leggen waar hij hoort, is Realise ontstaan. Wij zorgen voor een complete duurzame, systematische verbetering van wellbeing en organisatiebetrokkenheid.

Hoe? Door onze jarenlange expertise in onderzoek te combineren met scan tools, een heritage van 40 jaar professionele educatie en een netwerk van de allerbeste opleiders.

Naar de website van Realise

Geïnteresseerd?

Krijg jij energie van de vacature Projectmedewerker en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en C.V. te sturen naar leukwerk@sn.nl . Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Vanessa Goot (Recruiter) 06 518 30 495 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites