Vacature

Recruiter Relatiebeheerder SUAS

Wat ga je doen?

Voor onze trainingen, opleidingen en coachingstrajecten maken wij gebruik van de beste freelancers. En omdat SUAS continu met de maatschappij, de arbeidsmarkt en de subsidiemogelijkheden mee verandert, is in de afgelopen jaren de vraag naar onze trainingen en opleidingen verveelvoudigd. Voor de uitbreiding en het beheer van de steeds groter wordende pool aan freelancers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die samen met de huidige recruiter & relatiebeheerder werk wil maken van onze groeiambities.

 

Als recruiter speel je ten eerste een cruciale rol in de werving en selectie van de meest gekwalificeerde ZZP'ers voor de SUAS faculty in verschillende vakgebieden, zoals leiderschap, coachingsvaardigheden, bedrijfskunde, HRM/HRD, persoonlijke effectiviteit en projectmanagement. Jij zorgt ervoor dat wij ondanks onze groei altijd de beschikking hebben over de beste en voldoende trainers en docenten voor onze opleidingen, trainingen en coachingstrajecten. Je breidt voortdurend je netwerk uit, je speurt proactief naar tekorten in de pool en onderneemt onmiddellijk actie om de beste talenten te werven. Het hele wervingsproces is jouw verantwoordelijkheid: van het selecteren van de beste kandidaten tot het afhandelen van de contracten.

 

Maar dat is nog niet alles! Als relatiebeheerder ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het boeien en binden van de faculty aan SUAS. De freelancers die namens ons werken zijn enorm belangrijk en zien we als elementair. Zij werken immers dagelijks met onze deelnemers, studenten en relaties om het beste uit zichzelf te halen. Je bewaakt hiervoor enerzijds de kwaliteit van onze freelancers  en daarmee van onze trainingen en opleidingen en de continuïteit van SUAS. Ook ben je de drijvende kracht achter de professionalisering via een speciaal programma dat we voor onze freelancers hebben opgezet. Je organiseert de bijbehorende evenementen, inspiratieavonden en kennissessies om ze te ondersteunen bij hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Hierdoor zorg je ervoor dat alle freelancers échte ambassadeurs zijn en blijven van onze prachtige organisatie.

 

Wie ben jij?

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Hebt bij voorkeur een achtergrond als intercedent, (HR)adviseur of relatiebeheerder en je hebt ervaring met recruitment;
  • Durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Kunt helder communiceren, bent sensitief, maar ook doortastend in het nemen van besluiten en kunt je afwegingen goed verwoorden;
  • Bent flexibel in het indelen van je werktijden en werkt ook af en toe in de avonduren;
  • Bent zorgvuldig in je dienstverlening en ook in de afhandeling: je houdt een accurate administratie bij van het netwerk en de afspraken (overeenkomsten) die met iedereen zijn gemaakt;
  • Bent beschikbaar voor 28-40 uur per week.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed! Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Samen met je bevlogen collega’s ga je grootse resultaten halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een passend salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen. 

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen regelt voor haar medewerkers.

 

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Recruiter & Relatiebeheerder bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot, Recruiter van Someone,  via 06 51830495.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites