Vacature

Sales Consultant.

Wat ga je doen?

Jouw rol als Sales Consultant is cruciaal. Je bent relatiebeheerder voor van bestaande klanten én eerste aanspreekpunt voor potentiële nieuwe klanten. Je gaat aan tafel met HR of directies bij potentiële en bestaande klanten om hun uitdagingen en doelen over welzijn, werkbeleving en betrokkenheid goed in kaart te brengen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over thema's als verzuim, werkdruk, betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid of cultuur. Je krijgt ondersteuning van onze marketingafdeling om klanten te informeren over de voordelen van actiegericht medewerkersonderzoek en de activatieprogramma's van Realise. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit:

 • Je heb veel (digitaal) contact met jouw klanten en prospects.
 • Je volgt leads op die marketing voor je verzorgt 
 • Je maakt offertes en sluit deals
 • Je legt klantcontact en de acties vast in CRM systeem Hubspot.
 • Je bouwt proactief jouw klantenportfolio uit
 • Je gaat mee naar netwerkevents

Wie zoeken wij?

We zoeken een ambitieuze en energieke collega, die zin heeft om de mouwen op te stropen en mee wil groeien met onze mooie organisatie! Herken jij jezelf in de onderstaande eigenschappen? Bel ons of stuur je bericht, of kom koffie drinken op onze sfeervolle werkplek!

 • Je hebt pit, bent klantvriendelijk en communicatief sterk.
 • Je hebt een MBO+/HBO denk- en werkniveau
 • Je spreekt goed Nederlands. Engels is een pré
 • Je bezit goede communicatieve en taalkundige vaardigheden, zowel mondeling als in geschrift.
 • Je bent resultaatgericht  en gewend om met targets te werken
 • Je kunt goed luisteren, presenteren en bent een goede adviseur

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij de toonaangevende opleider van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus wel goed! Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt daarom gratis gebruikmaken van de sportschool om de hoek!

Daarnaast bieden wij een salaris passend bij jouw ervaring en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, smartphone, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling).

Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café, en natuurlijk een vrijdagmiddagborrel!

Young SN

Je maakt onderdeel uit van YOUNG SN! Een groep van ruim 100 leergierige jonge professionals van alle Schouten & Nelissen labels. Maandelijks komen zij bij elkaar om de organisatie te leren kennen én te leren van elkaar. We vinden het belangrijk om onderling te verbinden, te inspireren en te leren met- en van elkaar. YOUNG SN is ons netwerk om junior en medior professionals blijvend te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Enthousiast?

Neem dan contact op met Marijke van Sluisveld via marijke.vansluisveld@realise.nl
We ontvangen graag je CV en motivatie via onderstaande formulier voor 3 november 2023.

Hopelijk tot snel!

 

De omvang van het dienstverband is 32-40 uur per week. Start per 1 januari 2024.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites