Vacature

Stagiair Sales - New Heroes

FunctieomschrijvingShutterstock 644379415

Word jij onze New Heroes Academy stagiair?

Ben je op zoek naar een stage bij een bedrijf dat blijft groeien en vastberaden is om dé online trainingsspecialist op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leidinggeven te blijven. Dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou!


WAT GA JE DOEN?

We zoeken iemand die een belangrijke schakel in ons team gaat vormen. Als stagiair werk je aan je leerdoelen zoals vastgesteld door je school. Je bent bij ons om te leren en daar krijg je alle ruimte toe. Qua werkzaamheden ga je de achterkant van het salesproces ondersteunen: beheer CRM, offertes en contracten opmaken, rapportages voorbereiden, mailings en nog wel meer.

De klant staat centraal. Dat betekent dat je je goed inleeft en dóórvraagt om te achterhalen welke knelpunten er bij de klant zijn. Jouw flair en servicegerichtheid zorgen voor leads die leiden tot inkoppertjes voor het gehele salesteam. Maar je bent er ook voor ondersteuning op evenementen. Kortom: een commerciële duizendpoot. Aan afwisseling geen gebrek.

Functievereisten

WAT NEEM JE MEE?

  • Commercie is je hobby en daarom volg je een commerciële opleiding op hbo-niveau.
  • Communicatie is “your middle name”, daar ben je een kei in: in al haar facetten.
  • Je bent flexibel en wendbaar en hebt een onwijs hoge hands-on-mentaliteit;
  • Je neemt initiatief, bent een doorzetter en je hebt een gezonde dosis humor;
  • Je komt ook zonder 24/7-begeleiding best ver;
  • Je bent zó klantvriendelijk, dat klanten speciaal naar jou vragen.


WAT BIEDEN WIJ?

Je komt te werken in een hecht team. Wij staan garant voor spannend en méér dan uitdagend werk (kan niet missen). Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid met ruimte om aan je opleiding te werken en te experimenteren binnen een dynamische, creatieve, open en informele organisatie. We geven je de garantie dat je veel gaat leren en we bieden je een goede stagebegeleiding aan van de sales manager, en last but not least, een passende stagevergoeding.

Shutterstock 341372300


Over New Heroes

New Heroes Academy is een grote speler op het gebied van online en blended vaardigheidstrainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Onze missie is vaardigheidstrainingen bereikbaar maken voor iedereen, waar ook ter wereld.

New Heroes Academy is anders dan anderen. Wij zijn geen e-learning, maar e-doing. Dat betekent dat onze online en blended trainingen vol praktijkopdrachten zitten en supereffectief zijn. En niet te vergeten: ze hebben een hoge funfactor.

Naar de website van New Heroes


GEÏNTERESSEERD?

Word jij onze New Hero? Solliciteer direct via de knop hieronde,. 

Vergeet niet te vermelden per wanneer je kan starten. Je hoort snel van ons!

Meer informatie over New Heroes Academy vind je op www.newheroes.com Of bel: 0418 - 682 888 of mail naar office@newheroes.com.Young SN

Je maakt onderdeel uit van YOUNG SN! Een groep van ruim 100 leergierige jonge professionals van alle Schouten & Nelissen labels. Maandelijks komen zij bij elkaar om de organisatie te leren kennen én te leren van elkaar. We vinden het belangrijk om onderling te verbinden, te inspireren en te leren met- en van elkaar. YOUNG SN is ons netwerk om junior en medior professionals blijvend te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites