Vacature

Werkstudenten - SUAS

Functieomschrijving

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: SUAS, Competence, New Dawn, Relevance, Realise, New Heroes, Ixly en Thema. 


SUAS is het label van Schouten & Nelissen met de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters. Een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis. Oftewel: power skills. Met power skills helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven.


Zoek jij een leuke bijbaan waarbij je direct impact maakt en ben jij een nauwkeurige, punctuele en proactieve HBO- of WO-student? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou!


Als werkstudent bij SUAS speel je een belangrijke rol in het overzetten van leerinhoud van ons bestaande leerplatform naar een nieuw Learning Management Systeem.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Overzetten tekst, afbeeldingen, video, en documentatie van ons huidige leerplatform naar het nieuwe Learning Management Systeem volgens een vast protocol
  • Zorgen voor een secuur en foutloos overdrachtsproces.

Je gaat werken in het Learning Solutions team van SUAS en wordt begeleid door Learning & Development Specialisten. Jullie houden de lijnen kort.

Functievereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent betrouwbaar, secuur, punctueel en proactief
  • Je bent Beschikbaar voor 16 uur – 24 uur per week, flexibel in te delen naar jouw studierooster, voor een periode van maart tot en met juni

Wat bieden wij?

  • flexibiliteit in werkuren
  • Een fijne werkplek op ons kantoor in Zaltbommel
  • Gedeeltelijk thuis werken kan overleg en nadat je bent ingewerkt
  • Gratis sporten in de sportschool naast ons kantoor
  • De kans om praktijkervaring op te doen binnen de dynamische organisatie Schouten & Nelissen.

Interesse?

Neem contact op met Saskia Rademaker via 0623278451 of leukwerk@sn.nl of solliciteer direct via de knop hieronderYoung SN

Je maakt onderdeel uit van YOUNG SN! Een groep van ruim 100 leergierige jonge professionals van alle Schouten & Nelissen labels. Maandelijks komen zij bij elkaar om de organisatie te leren kennen én te leren van elkaar. We vinden het belangrijk om onderling te verbinden, te inspireren en te leren met- en van elkaar. YOUNG SN is ons netwerk om junior en medior professionals blijvend te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites