Persoonlijke effectiviteit.

De persoonlijke effectiviteit van mensen vergroten. Dat is wat we doen. Door talenten inzichtelijk te maken, uit te bouwen en optimaal in te zetten. En door inzicht te geven in eigen gedrag van mensen en het effect hiervan op anderen. Confronterend, maar effectief. We organiseren impactvolle trainingen op geselecteerde locaties in heel Nederland of gewoon bij jou op kantoor. En we beschikken over topcoaches die het beste uit mensen weten te halen.

Verhalen over persoonlijke effectiviteit.

Alle verhalen

Trainingen die je sterker maken.

Persoonlijke effectiviteit.

Bij het vergroten van je persoonlijke effectiviteit is het van belang dat je inzicht krijgt in je eigen gedrag. Het gedrag dat jij vertoont is van grote invloed op gedrag van anderen. Als jij je gedrag verandert gaan anderen ook anders reageren. Wanneer je inzicht krijgt in de wijze waarop jij je gedraagt en je bewust bent van je eigen gedrag kun je ook eens bewust ander gedrag gaan vertonen. Je zult zien dat anderen dan anders op jouw reageren. Zo krijg je voor elkaar wat je eerst niet voor elkaar kreeg, zowel zakelijk als privé.

Om je persoonlijke effectiviteit te vergroten is het dus van belang dat je weet wat de effecten zijn van je eigen gedrag op anderen. Om jouw effectiviteit te vergoten is het bovendien van belang om te weten welke doelen je precies wil behalen. Veel mensen zien hindernissen en hebben belemmerende gedachten die het behalen van doelen in de weg staan. Wij maken je bewust van je belemmerende gedachten en helpen deze bij je weg te halen. Dat maakt het veel makkelijker om jouw doelen te bereiken.

Veel bedrijven en organisaties vinden het belangrijk dat jij jouw persoonlijke effectiviteit vergoot. Zo komen jouw kennis en vaardigheden optimaal tot zijn recht en maken zij optimaal gebruik van de competenties waarover jij beschikt. Je zult bovendien makkelijker samenwerken met anderen en beter functioneren in een groep. Jij komt beter tot je recht in een team. Dit komt ten goede van de teamprestaties en teamdoelstellingen.