Persoonlijke effectiviteit


  • Vergroot persoonlijke effectiviteit met training en coaching
  • Krijg inzicht in talenten en leer ze optimaal te benutten
  • Ontwikkel de vaardigheden die in de toekomst noodzakelijk zijn.

Wij helpen het beste uit mensen te halen via impactvolle trainingen en persoonlijke coaching. Door inzicht te geven in eigen gedrag en het effect hiervan op anderen. We laten zien hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van talenten. En we ontwikkelen de vaardigheden in op maat samengestelde Talent Development programma's. Zo zorgen we voor meer effectiviteit en klinkende resultaten.

Vergroot je effectiviteit
Krijg inzicht in je eigen gedrag


In onze trainingen krijg je een grondig inzicht in je eigen gedrag. Je leert ander gedrag te vertonen en ervaart wat het effect daarvan is.

Versnel je ontwikkelproces met persoonlijke coaching
Krijg inzicht in jouw persoonlijke waarden en talenten


Met persoonlijke coaching behaal je snel resultaten met een hoog en duurzaam rendement. We werken vanuit een eigen unieke visie. En jouw werkplek staat centraal. Onze coaches zijn zorgvuldig geselecteerd.

Advies nodig?


Wil je weten hoe jij jouw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten? Bel voor advies of vul het contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op!

Persoonlijke effectiviteit


Bij het vergroten van je persoonlijke effectiviteit is het van belang dat je inzicht krijgt in je eigen gedrag. Het gedrag dat jij vertoont is van grote invloed op gedrag van anderen. Als jij je gedrag verandert gaan anderen ook anders reageren. Wanneer je inzicht krijgt in de wijze waarop jij je gedraagt en je bewust bent van je eigen gedrag kun je ook eens bewust ander gedrag gaan vertonen. Je zult zien dat anderen dan anders op jouw reageren. Zo krijg je voor elkaar wat je eerst niet voor elkaar kreeg, zowel zakelijk als privé.

Om je persoonlijke effectiviteit te vergroten is het dus van belang dat je weet wat de effecten zijn van je eigen gedrag op anderen. Om jouw effectiviteit te vergoten is het bovendien van belang om te weten welke doelen je precies wil behalen. Veel mensen zien hindernissen en hebben belemmerende gedachten die het behalen van doelen in de weg staan. Wij maken je bewust van je belemmerende gedachten en helpen deze bij je weg te halen. Dat maakt het veel makkelijker om jouw doelen te bereiken.

Veel bedrijven en organisaties vinden het belangrijk dat jij jouw persoonlijke effectiviteit vergoot. Zo komen jouw kennis en vaardigheden optimaal tot zijn recht en maken zij optimaal gebruik van de competenties waarover jij beschikt. Je zult bovendien makkelijker samenwerken met anderen en beter functioneren in een groep. Jij komt beter tot je recht in een team. Dit komt ten goede van de teamprestaties en teamdoelstellingen.