Boekentips voor je persoonlijke ontwikkeling

Je wilt jezelf sneller ontwikkelen? Er gebeurt niets als je niets doet. Dus als je jezelf verder wilt ontwikkelen is het belangrijk dat je hier tijd voor vrij maakt. Tijd om te lezen. Tijd voor een (online) training. Om te werken, te studeren, te sporten. Maak een start om het beste uit jezelf te halen en gebruik deze boekentips om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

Werken aan jezelf


Beren op de weg

Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag (assertiviteit) en slechte sociale contacten. 

Auteurs: Theo IJzermans, Coen Dirkx
ISBN 978 90 5871 310 0  
€ 22,95


Persoonlijke effectiviteit

Dankzij de vele praktijkopdrachten uit dit boek leer je je wensen zo te uiten dat je jezelf en anderen niet tekort doet. Auteurs: Jan Schouten, Joke Lingsma
ISBN 978 90 5871 816 7
€ 28,95
 


De tijd van je leven

Veel mensen hebben het gevoel dat ze te weinig tijd hebben om alles te realiseren wat ze moeten of willen. Herken je dat? Aan die tijdsdruk kun je wat doen.

Auteur: Ron Witjas
ISBN 978 90 5871 800 6
€ 22,95
Mindfulness

Mindfulness leert je te genieten van het hier en nu. De rust die dat oplevert verhoogt de kwaliteit van je leven enorm.

Auteur: Ger Schurink
ISBN 978 90 5871 581 4
€ 22,95

Over Thema

Op Thema.nl vind je een heel breed scala producten die jou helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Van boeken, spellen, waaiers, online cursussen en events, tot apps, blogs en artikelen.

Onze producten zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten vanuit en voor de praktijk met veel voorbeelden die ervoor zorgen dat je de theorie direct naar je eigen praktijk kunt vertalen.