Reset je team

Excellente resultaten neerzetten met je team. Ieder teamlid die het beste uit zichzelf haalt. En daarmee optimaal bijdraagt aan jouw organisatiedoelstellingen. Toekomstmuziek? Niet voor ons. Wij zetten al 35 jaar mensen in hun kracht, met bewezen resultaat.

Zijn jullie al klaar voor de toekomst van leren? Kom als HRD in actie!

De nieuwe maatschappij stelt andere eisen aan medewerkers, teams en organisaties. Wat betekent dit voor jouw organisatie en voor het leeraanbod richting medewerkers? Welke competenties zijn er nu en over 5 jaar nodig? Zie jij veranderingen in beroepen en functies? Graag blikken wij met jou in een inspiratiesessie vooruit op de ontwikkelingen binnen het gebied van Learning en Development.

Inspiratiesessie over de Future of Learning

In een inspiratiesessie gaan we o.a. in op:

  • het anders organiseren van leren; mobiliteit en jobrotatie;
  • het begeleiden van oud- en nieuw talent;
  • het aanbieden van juiste leerinterventies op het juiste moment.

Wij zorgen ervoor dat jij met je team klaar bent voor de Future of Learning!

Vraag meer informatie aan 0418-683440


Persoonlijke kracht

Organisaties investeren in de ontwikkeling van hun mensen, met als doel: bevlogen medewerkers en betere prestaties. Bevlogenheid is namelijk een voorwaarde om veranderingsprocessen te laten slagen. 

Stimuleer passie, bevlogenheid en vernieuwingsdrift bij je medewerkers. Geef innovatie en enthousiasme in je organisatie de ruimte. Geef sterke punten voorrang en haal het beste uit ieder mens. Wij kunnen je op vele manieren ondersteunen bij dit proces.

Meer over persoonlijke kracht


Leiderschap

Creëer eigenaarschap en ondernemerschap bij jouw medewerkers. Geef ze vertrouwen. Deel je kennis en ervaring zodat je medewerkers intelligente beslissingen kunnen nemen  en jouw organisatie vooruit helpen.

In onze Leiderschapsontwikkeltrajecten gebruiken wij het model 'The Leadership Circle™'. Een internationaal door top executives gebruikt model waarmee je in één oogopslag kunt zien welk gedrag werkt, wat niet werkt, en vooral waarom dat zo is.

Meer over leiderschap


Vitaliteit

Medewerkers die zich kunnen ontwikkelen, zijn 50% vitaler dan andere collega’s. Vitale werknemers verzuimen 3,5 keer minder dan anderen.

Een bevlogen medewerker is een gemotiveerde en productieve medewerker. Sturen op bevlogenheid loont, zo blijkt uit onderzoek. Méér dan sturen op tevredenheid.

  • Hoe bevlogen zijn jouw medewerkers? Onderzoek het met de WEB-monitor

Meer over vitaliteit


Klaar voor de toekomst?

Het vooruitstrevende rapport ‘Future of Jobs” van het World Economic Forum Davos geeft ons inzicht in de wereld van morgen. Zo zullen er in de komende jaren wereldwijd ruim zeven miljoen banen verdwijnen. Maar er komen ook banen bij, de verwachting is ongeveer twee miljoen. Welke banen zijn dat en hoe kun je daarop inspelen? En wat zijn de gevolgen van de technologische veranderingen voor de manier waarop medewerkers leren en ontwikkelen? 

Graag delen wij met jou de belangrijkste vragen en antwoorden in een inspiratiesessie.

Meer weten over de achtergrond van 'Future of Jobs'?

Lees verder

Wil jij meebouwen aan de nieuwste inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Doe dan mee aan het wetenschappelijk onderzoek naar de Toekomst van Leren! Wij doen dit onderzoek i.s.m. Universiteit Tilburg.

Doe mee aan het onderzoek

logo's van Young en NewHeroes


Nieuwe initiatieven

Schouten & Nelissen heeft innovatie hoog in het vaandel staan.

  • YOUNG
  • Young Professionals vinden op onze online community YOUNG inspiratie en antwoorden op vragen over werk, gezondheid en life-balance.
  • NEW HEROES
  • New Heroes maakt leren nog afwisselender en leuker.  24 uur per dag kan je online leren en ontvang je feedback op opdrachten. Je bepaalt zelf wat je wilt leren en hoe je dit wilt doen.

Over de grenzen

Wij werken wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Met slimme oplossingen en gedegen advies zorgen wij voor vitale en bevlogen medewerkers en verbeterde bedrijfsresultaten.
Onze succesvolle aanpak hebben we ook over de grenzen geïntroduceerd. Onder de merknaam Schouten Global zijn wij internationaal actief in zo’n 53 landen en hebben we vestigingen in China, Polen, Duitsland, België en Rusland. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers en coaches.

Schouten Global

Schouten Global, onderdeel van de Schouten & Nelissen groep


Get inspired!

Wil jij groeien in je werk? Meer uit jezelf halen, en uit anderen? Slimmer samenwerken met je collega's? Wij prikkelen je graag. Laat je e-mailadres achter en ontvang om de week relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.

Meld je aan