Reset jezelf in 7 stappen

Meer balans en geluk in je werk en in je leven? Reset jezelf en bedenk wat je écht graag anders zou willen doen. Wij van Schouten & Nelissen helpen je in 7 stappen richting te geven aan jouw loopbaan. Met training, coaching en opleiding. Daag jezelf uit, gewoon aan je bureau, de keukentafel of vanuit je bed. Want jouw ontwikkeling is dichterbij dan je denkt.

Aan de slag met stap 1  Meld je aan voor het stappenplan


Stap 1: Gooi die benen omhoog

Gooi die benen in de lucht en neem de tijd voor een portie zelfreflectie. Even stilstaan en terugblikken op het afgelopen halfjaar. De balans opmaken dus: wat heb ik gedaan en wat wil ik nog?

Naar stap 1


Stap 2: Waar kom jij je bed voor uit?

Hoe ziet jouw leven eruit als je dat wat je écht belangrijk vindt ruimte geeft? Hoe kun jij dan zijn? Welke talenten kun je daarvoor inzetten en uitbouwen?

Naar stap 2


Stap 3: Energize yourself

In de waan van de dag verlies je jezelf makkelijk uit het oog. Creëer momentjes om even tot jezelf te komen. Hiermee houd je het hoofd koel en je doel scherp voor ogen. Met mindfulness, een wandeling of gewoon een lekker ijsje.

Naar stap 3


Stap 5: Maak je werk leuker

Als het kriebelt...moet je craften! Ken jij jobcrafting? Het is zelf pro-actief sleutelen aan je baan.  Pak de regie en maak je werk leuker en interessanter. Kijk vooral goed naar waar je zelf aan de knoppen kunt draaien.

Naar stap 5

 


Stap 6: Go wild

Als je blijft kijken zoals je hebt gedaan, blijf je denken zoals je altijd hebt gedacht, blijf je geloven zoals je altijd hebt geloofd. Neem risico's, maak fouten en kijk vanuit een ander perspectief naar de wereld. Doorbreek patronen en maak ruimte voor zin en energie.

  • Oefening: denk buiten de gebaande paden
  • Creatief denken, hoe stimuleer je dat?
  • Ontdek de kracht van de roze bril
  • Stimuleer je creativiteit en breng je gedachten beter in kaart met een training Mindmappen
  • Vergroot je creativiteit en inspiratie met de training creatief denken

Naar stap 6


Stap 7: Kom in actie

Wat wordt jouw volgende stap? Bedenk een concrete actie die je binnen 24 uur gaat uitvoeren. Wij van Schouten & Nelissen helpen jou de verandering in gang te zetten. Door middel van training, coaching en opleiding. Reset jezelf en kom in actie voor meer balans en geluk in je werk.

Naar stap 7