Stap 3: Energize yourself

In de waan van de dag verlies je jezelf makkelijk uit het oog. Creëer momentjes om even tot jezelf te komen. Hiermee houd je het hoofd koel en je doel scherp voor ogen. Geef jezelf (en je collega's) boost met een mindfulness oefening of vijf overheerlijke recepten voor tropische kantoorkoffie!


Doen: kostbaar halfuurtje

Tijd is een kostbaar goed: niet te koop, niet te leen en niet te sparen. Gebruik je tijd dus goed, en besteed het aan de juiste dingen. Het ‘kostbare halfuurtje’ helpt je hierbij.

‘Time is precious, waste it wisely’ – K. Bromberg

Probeer Fika

Dit Zweedse gebruik verplicht medewerkers dagelijks koffiepauze te houden. Ontdek deze ‘way of working’ die de werkstress zou verlagen.

Lees verder

Doe ook mee via Facebook

Via sociale media werken aan meer balans en geluk in je werk en in je leven? Via onze Facebookpagina gaan we actief aan de slag met het 7-stappenplan. Volg ons en laat je inspireren.


Webinar terugkijken

Waar krijg jij nou echt energie van? Doe je wel hetgeen waar je écht gelukkig van wordt? Volg jij je passie wel? Of krijg je juist de kriebels van het woord ‘passie’ alleen al? In dit webinar helpen we je in ieder geval jouw ‘droom’ te onderzoeken en vorm te geven. Jouw eigen waarden, talenten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt. Of je nou Olympisch kampioen wilt worden of dat je gewoon gelukkig wilt zijn in je werk en in je leven. Dream big en ga voor goud!

Kijk het webinar terug