Stap 4: Dream big

Pak je waarden en talenten uit stap 2. Vermenigvuldig dit met 10.000. Welke ultieme droom komt  hieruit? Teken het uit of maak een moodboard.

Weet jij wat je graag anders zou doen? Durf eens groots te dromen, en visualiseer deze droom. Jouw wensberoep van vroeger zou je hiermee kunnen helpen. Laat je inspireren op deze pagina of volg ons op Facebook.

Pak je waarden en talenten uit stap 2. Vermenigvuldig dit met 10.000. Welke ultieme droom komt hieruit? Teken het uit of maak een moodboard.


Get inspired!

Wil jij groeien in je werk? Meer uit jezelf halen, en uit anderen? Slimmer samenwerken met je collega's? Wij prikkelen je graag. Laat je e-mailadres achter en ontvang relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.


Einstein als voorbeeld

Toen Albert Einstein zijn relativiteitstheorie ontwikkelde, deed hij dat niet in een laboratorium. Maar in zijn hoofd. Hij dacht vooral in beelden. Hij beeldde zich in hoe het zou zijn op een lichtstraal met de snelheid van het licht door de ruimte te reizen. Zo kwam hij tot zijn theorie. 

'Dreaming, after all, is a form of planning"- Gloria Steinem


Boekentip: Durven doen wat je raakt

Wat is de overeenkomst tussen Neelie Kroes, Joop van den Ende en Arnon Grunberg? Is hun bevlogenheid en impact uitzonderlijk of ook voor jou weggelegd? Durven doen wat je raakt is een prachtig vormgegeven boek met 22 inspirerende interviews over bevlogenheid en passie.


Volg ons via Facebook

Via social media werken aan meer balans en geluk in je werk en in je leven? Via onze Facebookpagina posten we dagelijks stimulerende tips, praktische oefeningen en meer. Volg ons en laat je inspireren.


Wel eens gedacht aan een coach?

Om je ontwikkelproces te versnellen kun je kiezen voor persoonlijke coaching. Zo krijg je meer inzicht in jouw persoonlijke waarden en talenten. En dit helpt je om de ambities en je droom waar te maken.