Stap 4: Dream big

Pak je waarden en talenten uit stap 2. Vermenigvuldig dit met 10.000. Welke ultieme droom komt  hieruit? Teken het uit of maak een moodboard.

Weet jij wat je graag anders zou doen? Durf eens groots te dromen, en visualiseer deze droom. Jouw wensberoep van vroeger zou je hiermee kunnen helpen. Laat je inspireren op deze pagina of volg ons op Facebook.


Webinar terugkijken

Waar krijg jij nou echt energie van? Doe je wel hetgeen waar je écht gelukkig van wordt? Volg jij je passie wel? Of krijg je juist de kriebels van het woord ‘passie’ alleen al? In dit webinar helpen we je in ieder geval jouw ‘droom’ te onderzoeken en vorm te geven. Jouw eigen waarden, talenten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt. Of je nou Olympisch kampioen wilt worden of dat je gewoon gelukkig wilt zijn in je werk en in je leven. Dream big en ga voor goud!

Kijk het webinar terug

Pak je waarden en talenten uit stap 2. Vermenigvuldig dit met 10.000. Welke ultieme droom komt hieruit? Teken het uit of maak een moodboard.


Einstein als voorbeeld

Toen Albert Einstein zijn relativiteitstheorie ontwikkelde, deed hij dat niet in een laboratorium. Maar in zijn hoofd. Hij dacht vooral in beelden. Hij beeldde zich in hoe het zou zijn op een lichtstraal met de snelheid van het licht door de ruimte te reizen. Zo kwam hij tot zijn theorie. 

Ga net als 90.000 anderen online aan de slag met het 7-stappenplan voor meer geluk en balans. Meld je aan en ontvang tools en inspiratie voor iedere stap in je mailbox.

Meld je nu aan


Boekentip: Durven doen wat je raakt

Wat is de overeenkomst tussen Neelie Kroes, Joop van den Ende en Arnon Grunberg? Is hun bevlogenheid en impact uitzonderlijk of ook voor jou weggelegd? Durven doen wat je raakt is een prachtig vormgegeven boek met 22 inspirerende interviews over bevlogenheid en passie.

'Dreaming, after all, is a form of planning"- Gloria Steinem


Volg het stappenplan ook via Facebook

Via sociale media werken aan meer balans en geluk in je werk en in je leven? Via onze Facebookpagina posten we dagelijks stimulerende tips, praktische oefeningen en meer. Volg ons en laat je inspireren.


Wel eens gedacht aan een coach?

Om je ontwikkelproces te versnellen kun je kiezen voor persoonlijke coaching. Zo krijg je meer inzicht in jouw persoonlijke waarden en talenten. En dit helpt je om de ambities en je droom waar te maken.