Stap 5: Draai aan de knoppen

Als het kriebelt… moet je craften! Ken jij job crafting? Het is zelf pro-actief sleutelen aan je baan. Pak de regie en maak je werk leuker en interessanter. Kijk vooral goed naar waar je zelf aan de knoppen kunt draaien. Maar hoe doe je dat nou precies? Op deze pagina lees je meer over de do's and don'ts van job craften en de relatie tussen job craften en je geluksgevoel


Webinar terugkijken

Waar krijg jij nou echt energie van? Doe je wel hetgeen waar je écht gelukkig van wordt? Volg jij je passie wel? Of krijg je juist de kriebels van het woord ‘passie’ alleen al? In dit webinar helpen we je in ieder geval jouw ‘droom’ te onderzoeken en vorm te geven. Jouw eigen waarden, talenten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt. Of je nou Olympisch kampioen wilt worden of dat je gewoon gelukkig wilt zijn in je werk en in je leven. Dream big en ga voor goud!

Kijk het webinar terug

Hoe zou jij je werk willen veranderen? Welke taak vreet energie en waar haal je plezier uit?

'Wacht niet af; het ideale moment zal nooit komen.’ – Napoleon Hill


Do's and dont's bij job crafting:

  • Wees proactief
  • Ken jezelf
  • Wees realistisch
  • Je moet flexibel zijn
  • Signaleer en stuur bij

Ga net als 90.000 anderen online aan de slag met het 7-stappenplan voor meer geluk en balans. Meld je aan en ontvang tools en inspiratie voor iedere stap in je mailbox.

Meld je aan