Stap 7: Kom in actie

Wat wordt jouw volgende stap? Bedenk een concrete actie die je binnen 24 uur gaat uitvoeren. Wij van Schouten & Nelissen helpen jou de verandering in gang te zetten. Door middel van training, coaching en opleiding. Reset jezelf en kom in actie voor meer balans en geluk in je werk.


Webinar terugkijken

Waar krijg jij nou echt energie van? Doe je wel hetgeen waar je écht gelukkig van wordt? Volg jij je passie wel? Of krijg je juist de kriebels van het woord ‘passie’ alleen al? In dit webinar helpen we je in ieder geval jouw ‘droom’ te onderzoeken en vorm te geven. Jouw eigen waarden, talenten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt. Of je nou Olympisch kampioen wilt worden of dat je gewoon gelukkig wilt zijn in je werk en in je leven. Dream big en ga voor goud!

Kijk het webinar terug


Opleidingen & trainingen

Welke resultaten wil je behalen in jouw werk? Welke vaardigheden heb je nodig om persoonlijk te groeien en om van toegevoegde waarde te zijn voor jouw organisatie? Met onze opleidingen en trainingen willen we graag laten zien wat Schouten & Nelissen kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

‘If you change nothing, nothing will change’


Wat is jouw talent? Doe de test

Weet wat je grootste talenten zijn en waar je nog aan kunt werken. Doe de talententest en ontvang direct ontwikkeltips op basis van jouw score.

Ga net als 90.000 anderen online aan de slag met het 7-stappenplan voor meer geluk en balans. Meld je aan en ontvang tools en inspiratie voor iedere stap in je mailbox.

Meld je nu aan
nieuwsbrief aanmelden