Bekijk 10 van de 879 beoordelingen

  • 7

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    19 april 2019

    Een goede cursus, waarbij veel informatie omtrent het onderwerp communicatie wordt verteld. De trainer wist waar ze het over had en kon goed inspelen op de groep. Echter is de vertaling naar de praktijk een ander verhaal. Het behandelen van situaties en het oefenen van casussen tijdens de cursusdagen is leerzaam, maar is in de praktijk toch anders.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    18 april 2019

    Ana, Rotterdam

    Tijdens de voorlichtingsavond woonde ik een workshop bij. De informatie die we kregen was interessant en ook de groepsopdracht was leerzaam. Meest interessante vond ik een gesprek met een coach aan het einde van de avond. Tijdens dat gesprek kreeg ik de meest belangrijke informatie voor mij persoonlijk en werd ik een stap verder geholpen in mijn oriëntatie in welke richting ik in mijn werkzame leven verder zou willen gaan.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    09 april 2019

    Ivo, Den Bosch

    Goede ineractieve sessies waarbij je door veel praktijkopdrachten veel kennis mee krijgt. De voorbereiding (huiswerk) zorgt ervoor dat je goed in de materie zit en geeft een kick-start voor de volgende cursus dag. Daarnaast vonsd ik het prettig om niet 5 dagen achter elkaar in een cursus te zitten, maar 2-2-1 dag verspreid over 3 maanden. Dit geeft de mogelijkheid om tussentijds te leren met de materie waar je aan werkt. Enige opmerking: de materie past mijn inziens ook in 4 dagen.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    08 april 2019

    Noortje, Utrecht

    Ik vond het een leerzame en vooral inspirerende dag. Meer voor mijn leven als geheel dan voor mijn werk specifiek, maar het één heeft natuurlijk effect op het ander. De docente vond ik een prettige persoon. Wellicht een klein tikkeltje zweverig (aardig bedoeld!) maar ze bracht haar lessen goed, eerlijk en bezield over. Ze luisterde erg goed en ging erg goed op het verhaal / de reacties van individuele deelnemers in. Ik neem de lessen mee en gebruik het inmiddels in mijn dagelijks leven, uiteraard minder dan je jezelf voorstelt maar ik houd mindfulness zeker in mijn leven! Ik vind de prijs wel wat hoog. (Daarom geef ik denk ik een 7,5, afgerond een 8!)

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    08 april 2019

    Natasja , Eersel

    Fijne cursus, goede communicatie, leuke groep.

  • 10

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    08 april 2019

    Heleen, Steenbergen

    Goeie trainingen, zeer goeie e-learning-omgeving. Gedreven trainers, goeie locaties en fijne groepsgrootte.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    08 april 2019

    Patrick , Rotterdam

    Vooraf kreeg ik een intakegesprek. Hierin werd goed ingezoomd op mijn opleidingsbehoefte. De trainer ging daar goed en concreet op in. Ook werd er in de voorbereiding al veel relevantie informatie (leerdoelen etc..) gevraagd via het leerportaal. Mooie omgeving om gelijk je mede cursisten te leren kennen. De training zelf was afwisselend (theorie en oefenen). De trainer voelde de groep goed aan en zorgde voor een fijne sfeer.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    08 april 2019

    Anouk, Utrecht

    Goede uitleg + kans om te ervaren met voldoende mogelijkheden om vragen te stellen/advies te krijgen

  • 7

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    05 april 2019

    Coco, Eindhoven

    Medewerker geeft positief feedback over de cursus, dat is OK.
    Jammer dat niet de kans is genomen om ook mijn ervaringen als haar leidinggever, en de initiator van deze cursus voor haar, mee te nemen in de cursus.

  • 10

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    05 april 2019

    Sylvia

    Mindmappen