Bekijk 10 van de 308 beoordelingen

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 oktober 2017

    Ricardo, Nuenen

    Prima training. Uitgebreid programma waar alle benodigde facetten langskwamen.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 oktober 2017

    Alwies, Roermond

    Inhoud en werkwijze tijdens contactdagen was erg goed. Voorbereidingstijd en mogelijkheid om wat geleerd werd tijdens contactdagen toe te passen was te kort ivm vakantietijd.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Karin, Voorschoten

    Mindmapping was een creatieve cursus met veel interactie. Nuttig in de praktijk.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Ad, Klundert

    De cursus "çoachend leidinggeven" is op de praktijk gericht met nuttige theoretische achtergrond. Een duidelijke training die niet schuwende om de cursisten te spiegelen maar wel op een respectvolle wijze. Training sluit goed bij de praktijk aan en cursisten hadden inspraak over de inhoud en wat zij belangrijk vonden

  • 7

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Tom, Bladel

    Fundamentele behandeling van Feedback met goede interactie tussen deelnemers. ik merk dat ik veel training nodig heb om feedback op een goede manier te formuleren. De regels dus toe te passen die op goede feedback van toepassing zijn. Dat maakt dat ik graag wat meer in training had kunnen oefenen daarmee.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Kathelijne, Eindhoven

    Het fijne is dat de manier van het geven van de trainingen interactief is en dat je veel moet oefenen. Dan blijft het geleerde erg goed hangen.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Elias, Hardinxveld-Giessendam

    Mooie gelegenheid om in korte tijd veel bij te leren op een gezellige manier.<br /> Cursus wordt vaak gegeven zonder lange wachtlijsten en relatief goed bereikbaar.

  • 4

    Aanbevelen: nee

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Marlies

    Training inhoudelijk duidelijk en goed. Voorbereiding van Schouten &amp; Nelissen laat te wensen over. Begin juli aangemeld voor een training eind augustus. Geen studiemateriaal vooraf ontvangen, waardoor ik mij niet optimaal kon voorbereiden. Na diverse telefoontjes van mijn kant heb ik uiteindelijk het studiemateriaal 2 weken na de training pas ontvangen. Die voorbereiding kan anders. <br /> <br />

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Hans, Rijswijk

    Uitstekende training

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    03 oktober 2017

    Hiddo, Berkel-Enschot

    Goede training, goede trainer, goed lesmateriaal, behoorlijke prijs.