Bekijk 10 van de 341 beoordelingen

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    08 december 2017

    John, Veghel

    Heel fijne cursus geweest, heel leerzaam, goed cursus materiaal en gewoon een prettige samenwerking tussen cursisten en de krachtige en constructieve 'lerares'.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    06 december 2017

    Aafke, Nieuwkoop

    In het verleden heb ik een aantal trainingen gedaan,<br /> dit jaar Feedback geven en ontvangen en effectief communiceren, de feedback cursus vond ik bijzonder goed, effectief communiceren heeft mij geen extra kennis gegeven, misschien een overlap ?

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    06 december 2017

    Emma , Hoek van Holland

    De cursus erg leerzaam en gegeven door een spontane docent. Ongedwongen en gezellige sfeer met veel praktijk voorbeelden. Top dagen.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    06 december 2017

    Nienke, Leiden

    Nuttige cursus, cursusleider heeft ervoor gezorgd dat wij een boekje met extra theorie ontvangen. Nadeel; wij zouden nog opdrachten ontvangen via de appgroep maar dit is niet meer gebeurt.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 december 2017

    Sharon, Ridderkerk

    Fijne training gehad met een goede duidelijke trainster.<br /> Veel mogen leren en ook genoeg tijd om te probleempunten nog een keer uit te lichten

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 december 2017

    ruud, baarn

    Goede praktische training. Vooral de eerste 2 dagen waren inspirerend en leerzaam.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 december 2017

    Mirte, 's-hertogenbosch

    Interessante cursus met een enthousiaste trainer. Ik heb veel geleerd en kan ook veel toepassen in mijn huidige werkzaamheden.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 december 2017

    Marjan, 's-Gravenhage

    Persoonlijke benadering en ook na de training nog mogelijkheden verder te gaan met het onderwerp.<br /> Ik vond het fijn dat de training op sommige punten 'tailor made' was. <br /> De online leeromgeving is super.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 december 2017

    Gertie, Panningen

    De training Rationeler denken, effectiever werken met veel plezier gevolgd. Tijdens de bijeenkomsten was het fijn om met elkaar te sparen en zo verder te komen en meer inzicht te krijgen in je eigen doen en laten. ook de huiswerk opdrachten sloten goed aan om meer tot het inzicht te komen van hoe je denkt en handelt.

  • 6

    Aanbevelen: nee

    • (0 ervaringen)
    04 december 2017

    Juliette, Valkenburg

    De cursus 'belangen managen en draagvlak creeeren' geeft persoonlijke inzicht door de oefeningen met praktijksituaties. Deze overheersen de cursus echter te veel; er wordt weinig tijd besteed aan theoretische onderbouwing. Tevens mis ik een goed naslagwerk met theorie en aanbevelingen. De blogs zijn te verplichtend en kosten veel tijd. Opdrachten na de laatste workshop zijn niet aan te bevelen.