Bekijk 10 van de 484 beoordelingen

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    25 april 2018

    Rindert, Ysbrechtum

    Op een prettige locatie met een ervaren docent en deelnemers uit diverse branches getraind in beïnvloeden. Goed cursusmateriaal en leerzame oefeningen. Jammer dat niet iedereen altijd aanwezig was.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Sanne, Heerenveen

    Training gehad van een fantastische trainer, alle lofe voor de heer Schram.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Saskia, Amsterdam

    Als de groep kleiner zou zijn én de accomodatie beter dan zou ik deze mooie opleiding van harte gaan aanbevelen bij collega’s. Ik ben blij dat ik de opleiding gevolgd heb, maar de genoemde bezwaren zijn heel groot.
    Echter jullie als organisatie met jullie aan aanbod is in orde, alleen we hebben met elkaar veel last ondervonden van de reeds genoemde bezwaren en dat is enerzijds geld, want hoe meer inschrijvingen hoe beter jullie verdienen, maar voor ons als deelnemers is het te veel en dus te druk en zo’n grote groep vraagt daardoor ook meer aandacht dus tijd! En dat dan ook nog in een veel te kleine ruimte. Dus beste mensen, bedenk eens voor wie jullie het doen en dat niet altijd het geld prevaleert...
    Met vriendelijke groet,
    Saskia Kriekhaus

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Marijke, Eindhoven

    Mijn 1e ervaring met Schouten & Nelissen is super!! Zeer professioneel!
    De training Versterk je Persoonlijke Kracht is een rijke en mooie ervaring waar ik met een zeer goed gevoel aan terug denk.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Irma, Epe

    Ervaren docent. Goede begeleiding. Prettige sfeer.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Petri, Deventer

    Goede locatie met uitstekende catering voorzieningen
    Top docente!

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Nicolette, Nijverdal

    Bevlogen training gevolgd met veel persoonlijke aandacht en ervarings voorbeelden. Zou de training zeker aan collega's aanbevelen. Alleen jammer dat de locatie wat reisafstand niet praktisch is. Kantoor locatie (en collega's) is voor mij Amersfoort/Rijssen

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Joke, Hengelo

    Ik heb veel handvatten gekregen tijdens de cursus timemanagement waar ik nu al/nog veel voordeel uit haal. En ook nog veel handvatten die ik op een later tijdstip op kan pakken om mijn timemanagement weer naar en hoger niveau te tillen. Erg fijn.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Suzanne, Almere

    De verschillende handvatten en de mogelijkheid om in een "beschermde omgeving" reele situaties te oefenen en waardevolle feedback te ontvangen heb ik als functioneel ervaren. De verschillende oefeningen in combinatie met een basis aan theorie die wordt herhaald sluit goed op elkaar aan. Het is wat je er zelf insteekt wat bepalend is voor de output! Dank.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    24 april 2018

    Arjen, Alkmaar

    Goede training, veel geleerd, wat ik nu ook werkelijk gebruik. De groep was klein en erg prettig. De trainster was subliem!