Bekijk 10 van de 276 beoordelingen

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    15 augustus 2017

    Wout , Waddinxveen

    Ik heb de training met veel plezier gevolgd. De setting was kleinschalig, dus er was voldoende persoonlijke aandacht. <br /> De sfeer was goed.<br /> Ik heb er veel aan gehad.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    14 augustus 2017

    Saskia, Hendrik Ido Ambacht

    Voor de zomervakantie heb ik een assertiviteitstraining gevolgd, de groep bestond uit 8 deelnemers. Ik heb de cursus als zeer zinvol ervaren. Ik heb er veel aan gehad. De trainster (Anja Kwaks) had hier een groot aandeel in. Alleen de laatste cursusdag vond ik wat minder, dit kwam ook doordat 2 cursisten door omstandigheden niet konden deelnemen.

  • 7

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    09 augustus 2017

    Peter, Den haag

    .

  • 7

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    07 augustus 2017

    Wilco, Schaijk

    Goede training. Goede begeleiding. Alleen naam van de cursus geeft niet weer waar het veel over gaat. Benadruk dat het ook over mindfullness gaat.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    07 augustus 2017

    Marietta, Waddinxveen

    De training heb ik als zeer waardevol ervaren; Henny heeft ons goed gestimuleerd en gemotiveerd. de tools die zij ons heeft aangereikt werken voor mij in de praktijk zeer goed!

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    07 augustus 2017

    Eric, Ede

    Fijne, relaxte en veilige cursus

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    07 augustus 2017

    Rina , Castricum

    Was voor mij een soort van vakantiedag. Bewust zijn van de kleine dingen, normaal ben ik altijd &quot;Up and Running&quot; en ontgaat mij alles om mij heen. Nu sta ik vaker stil wanneer ik bv met op mijn fietsje door de duinen rij naar het strand. Hoe mooi het is de Kennemer duinen en hoe geweldig het is om op het strand te zijn.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    07 augustus 2017

    Marcel, Veghel

    positieve ervaring. Goede praktijkzaken die te gebruiken zijn.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    07 augustus 2017

    John, Boerdonk

    Goede interactieve training waarbij aan de hand van sprekende duidelijke voorbeelden je direct een helder beeld over het onderwerp hebt.<br /> Prima training locatie met goede voorzieningen. <br />

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    04 augustus 2017

    Francisca, Maassluis

    De cursus voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het was een goede training, deskundige trainster. Ik heb veel profijt van wat ik geleerd heb.