Bekijk 10 van de 720 beoordelingen

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    17 december 2018

    Kevin, Zoetermeer

    De trainer was heel prettig en enthousiast, kon de gesprekken op een fijne manier leiden en had duidelijk veel ervaring die ze inbracht. Veel praktische handvatten gekregen.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    15 december 2018

    Ellen, Almere

    De training was enorm goed verzorgd, ook de communicatie. De trainster (Ine Franssen) was betrokken, geïnteresseerd en goed. Ik was zelf een beetje sceptisch voor ik aan de training begon, maar het was voor mij een succes.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    14 december 2018

    Maarten, Almelo

    Mooie inhoudelijke training gevolgd. Gegeven door een zeer bekwame trainer. Goed verzorgd qua communicatie, cursusmateriaal, arrangement (lunch, diner, overnachting). Leuke afwisselende en enthousiaste groep (niet te groot). Goede locatie, goed bereikbaar met OV en goede parkeermogelijkheden.

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    14 december 2018

    Marleen

    Goede training qua inhoud en een bevlogen cursusleider

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    14 december 2018

    Germaine , Tilburg

    Een erg leerzame opleiding gevolgd op een prima locatie met een betrokken docent. Zo is leren leuk

  • 2

    Aanbevelen: nee

    • (0 ervaringen)
    14 december 2018

    Suzanne, Utrecht

    De bijeenkomst was bijzonder teleurstellend en ik ben dan ook halverwege vertrokken. Het kwam over als een S&N marketing bijeenkomst voor eigen producten waar we vervolgens ook nog voor hadden betaald. Er zaten geen leerelementen is of iets wat ik mee terug naar het bedrijf kon nemen.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    13 december 2018

    Jannet, Utrecht

    Goede training, laat je nadenken over wat je kunt verbeteren in je vaardigheden, laat je elkaar helpen in je ontwikkeling. Leuke trainster, ontspannen sfeer. Fijn dat er een training is voor deze doelgroep young professionals.

  • 7

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    13 december 2018

    Stefan, Alkmaar

    Prima training. Enkel niet te lang in gaan op persoonlijke problemen / vragen in gaan bij een grote groep. Of meer trainers inzetten.

  • 9

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    13 december 2018

    Diny, Oud Gastel

    fijne training met veel respect voor privacy van de cursisten en prettige locatie goede bereikbaarheid

  • 8

    Aanbevelen: ja

    • (0 ervaringen)
    13 december 2018

    Dirk , Arnhem

    Goede cursus, die goed aansluit bij de wensen van de deelnemers