Fijn dat je deelnam aan ons Seminar 'continu verbeteren'. Wij hopen dat je het een inspirerende middag vond. Én dat het smaakt naar meer!

Wil je de inhoud nog een keer nalezen? Via onderstaande links kan je de presentaties in een apart venster openen.

Wil je verder geïnspireerd worden? Onderstaande trainingen sluiten naadloos aan bij de workshops tijdens het seminar.

Six Sigma Yellow Belt

Je wilt ontdekken hoe Lean en Six Sigma kunnen helpen bij het verbeteren van (bedrijfs)processen op een gestructureerde en onderbouwde manier. Zodat je klanten meer waar voor hun geld kunt bieden. Je bent op zoek naar praktische voorbeelden om processen te verbeteren. Je wilt leren hoe je een Green Belt zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Deze training stimuleert om na te denken over waarde voor jouw klant en welke methodiek het beste past bij jouw rol in een proces. Zo worden Lean en Six Sigma toepasbaar. We laten zien wat er bij de invoering komt kijken. Je bent je bewust van de noodzaak van procesverbeteringen en je bijdrage daaraan.

Meer informatie/ inschrijven 

Lean management

Je wilt de (bedrijfs)processen binnen jouw bedrijf op een gestructureerde en onderbouwde manier verbeteren. De effectiviteit van processen zou je graag beter in kaart willen brengen. Snel en slim inspelen op klantwensen, dat is de bedoeling. Processen moeten daarop ook efficiënt ingericht zijn. In deze training ga je onder andere aan de slag met een interactief spel, waarin het ‘bedrijf’ GET REAL centraal staat. Op deze manier ga je de theorie in teamverband direct in de praktijk toepassen. Alle Leanonderwerpen behandelen we aan de hand van de 5 Lean-fasen: Value, Value Stream, Flow, Pull en Perfection.

Meer informatie/ inschrijven

Toyota Kata

Je wilt je team of organisatie via de Toyota Kata-methode continu verbeteren. Je ambieert duurzame resultaten. Deze denk je te behalen door complexe verbeterplannen op te delen in behapbare stappen. De processen in je organisatie wil je verbeteren en je weet niet goed waar te beginnen. In deze workshop leer je met behulp van de Toyota Kataroutine in 3 stappen hoe jij jouw team, afdeling of organisatie continu kunt verbeteren. Om de theorie te leren toepassen, simuleren we tijdens de workshop een bedrijfsproces. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk een vertaalslag maakt naar je eigen praktijk.

Meer informatie/ inschrijven

Six Sigma Green Belt

Je wilt de processen binnen jouw bedrijf op een gestructureerde en heldere manier verbeteren. Met open vizier wil je processen onderzoeken. Analyseren en meten hoort daar ook bij. Zo dring je tot door tot de kern en kun je wenselijke veranderingen daadwerkelijk doorvoeren. De training bestaat uit een mix van voorbeelden en oefeningen. Theorie behandelen we op een toegankelijke manier, aan de hand van 5 fasen: Define, Measure, Analyse, Improve en Control. Je raakt vertrouwd met handige tools en de geleerde stof pas je via voorbeelden vanuit uiteenlopende branches meteen toe.

Meer informatie / inschrijven 

Master kwaliteitsmanagement

Voor jou als kwaliteitsmanager ligt de lat hoog. Jij wilt processen en samenwerking binnen je organisatie zo efficiënt mogelijk laten verlopen. En je deskundigheid en competenties naar een hoger niveau brengen. Zodat jij niet alleen zelf – als adviseur of kwaliteitsmanager binnen een organisatie – beter presteert, maar ook de organisatie soepeler en efficiënter functioneert. In deze master ontwikkel je een gedegen wetenschappelijke basis. Je maakt kennis met verschillende perspectieven op het vak van kwaliteitsmanagement. Zo kun je jezelf een goed beeld vormen van de mogelijkheden voor verbetering van de processen binnen je organisatie. Bovendien leer je die verbeteringen soepel door te voeren. Zowel de zachte als de harde kant van kwaliteitsmanagement komt aan bod. De master bestaat uit 6 modules, een praktijkonderzoek en een thesis.

Meer informatie/ inschrijven 

Samen sterk

De trainingen op het gebied van Lean en Six Sigma zijn onderdeel van het gezamenlijke trainingsaanbod van Projects One en Schouten & Nelissen. Als er één organisatie bekend is met zowel de theorie als de praktijk van Lean en Six Sigmatrajecten, dan is het wel ProjectsOne. Schouten & Nelissen voegt hier haar ervaring op het gebied van leiderschap en verandermanagement aan toe. Deze samenwerking zorgt voor een unieke combinatie van hard én soft skills die noodzakelijk is voor het succesvol implementeren van verbetertrajecten. De trainers van zowel ProjectsOne als Schouten & Nelissen zijn zeer ervaren en voeren zelf ook implementatieprojecten uit. Dit maakt onze trainingen zeer praktisch. Zodat jij na afloop alles in huis hebt om echt een verschil te maken in jouw organisatie.

Actievoorwaarden

Als deelnemer van Seminar Continu Verbeteren op 12-10-2015 van Schouten & Nelissen ontvang je 10% korting op de trainingsprijs (exclusief arrangement, trainingsmateriaal en/of examengelden) van een training naar keuze.

Deze korting geldt voor trainingen (exclusief coachingstrajecten) van Schouten & Nelissen en is geldig tot en met 31 december 2015.

Binnen Schouten & Nelissen University is de korting alleen geldig op de master kwaliteitsmanagement. De korting is niet geldig voor alle overige opleidingen van Schouten & Nelissen University.

Combinaties van kortingen zijn niet mogelijk.

De korting is niet overdraagbaar aan een ander persoon.

Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gemaakte reserveringen.

Indien je hiervan gebruik wil maken, schrijf je dan via de website of telefonisch in via 0418 - 68 8510 en vermeld de code uit jouw mail.

Door gebruik te maken van deze kortingsactie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden en de algemene voorwaarden die hier te lezen zijn.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je contact met ons op via 0418 - 68 8510 of via info@sn.nl.