Sprekers

Eén van onze specialisten als spreker op een evenement van jouw organisatie? Via Schouten & Nelissen boek je inspirerende gastsprekers of dagvoorzitters, die je meenemen in hun ervaringen op het gebied van o.a. talentontwikkeling, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling, coaching en leiderschap. Twijfel je over welke spreker het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor een advies op maat.

Janneke Schenning

Waar mensen zijn, kan gegroeid worden. Dat is goed nieuws. Excellente resultaten komen immers niet vanzelf, dat vraagt inzet van je werknemers. En die inzet kun je als organisatie beïnvloeden, door te investeren in de ontwikkeling van je mensen. Zo behaal je duurzame prestaties met je human capital en komt je organisatie vooruit. Tijd dus om de juiste ontwikkeltrajecten vorm te geven, voor een werknemer, team of de hele organisatie.

Bouwe Bekking

Als team moet je vaak topsport leveren. Uitmuntend presteren ondanks snelle veranderingen en beperkte resources. Welke lessen kun je leren van een echte topsporter? Bouwe Bekking behaalde prachtige overwinningen als schipper. Maar dat deed hij niet alleen. Om excellente resultaten te behalen heb je een sterk team nodig. Een schip is tenslotte zo sterk als zijn bemanning. Hoe kun je de teamprestaties verbeteren? Laat je mensen doen waar ze goed in zijn en maak ze daarvoor verantwoordelijk. Zo kun je echt op elkaar bouwen. Ook in lastige situaties zet je dan sámen koers uit naar dat stipje op de horizon.

Jim Morris

Jim Morris weet als geen ander hoe je over de grens succesvol communiceert. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als manager van internationale teams. Deze wereldman heeft overal gewerkt: van Amsterdam tot Abu Dhabi en van Sittard tot Shanghai. Met zijn inzichten verbeter je de interculturele communicatie in je organisatie. En leg je een stevige basis voor een betere samenwerking en (team)prestaties. Deze spreker is een rasechte ervaringsexpert en deelt graag zijn kennis met je. Sinds 2007 traint en adviseert Jim wereldwijd organisaties.

Jacky van de Goor

Regels, procedures en de sleur van ingesleten gewoontes… ook wel bekend als dé bron van gedoe en frustratie op het werk. Niemand wordt hier gelukkig van, maar we komen er wel hopeloos in vast te zitten – magisch en tragisch. Het resultaat: een gemis aan vernieuwing en inspiratie. Is de energie en bezieling in jouw organisatie wel op orde? Gelukkige mensen zorgen voor gezonde resultaten. Investeer in de vitaliteit van je organisatie en behaal (duurzame) resultaten door verstikkende patronen te doorbreken.

Arnoud Vermei

Grip krijgen door los te laten. Ondenkbaar? Nee, het nieuwe leidinggeven! Van jou als leider worden excellente resultaten verwacht. Alleen: daarvoor ben je ook volledig afhankelijk van de professionals die het werk doen. Stel je eens een prestatieklimaat voor waarin iedereen de beloftes waarmaakt. En jij het team niet hoeft te controleren of strak aan hoeft te sturen. Hoe creëer je zo’n klimaat? Juist, door commitment te vrágen en vertrouwen te géven. De leider van nu faciliteert een cultuur waarin afspraak ook echt afspraak is. En waarin je samen toewerkt naar een stipje op de horizon.

Freek van Kraaikamp

Met tien jaar sollicitatie-ervaring (aan de zijde van zowel werkzoekenden als werkgevers) en zijn eigenwijze en kritische geest startte Freek van Kraaikamp zijn eigen bedrijf FREEK. Als auteur schreef hij het sollicitatiehandboek Zou jij jezelf aannemen?, wat volgens Managementboek.nl een van de meest belangwekkende van 2015 is. Tevens is hij als columnist o.a. verbonden aan NRC Carrière, Intermediair en NationaleVacaturebank.nl. Freek is expert op het gebied van loopbaancoaching, solliciteren, job marketing en personal branding.