Gratis loopbaanadvies door subsidie overheid


Om mensen te stimuleren om na te denken over hun loopbaan heeft Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld. Daarmee kunnen 45-plussers (met een baan) gratis loopbaanadvies krijgen.

Ben jij 45 jaar of ouder? Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontvang dan gratis 4 uur loopbaanadvies van onze topcoaches en loopbaanadviseurs. Je ontvangt dan ook het boek 'Krachtige keuzes' van Jessica van Wingerden en Janneke Schenning ter waarde van € 19,95.

Zet die volgende stap in je loopbaan!


Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Omdat je spanningen ervaart in je werk of niet op de juiste plek zit? Misschien wil je simpelweg eens wat anders of merk je dat je onvoldoende wordt uitgedaagd. Loopbaancoaching helpt je om te ontdekken waar je kracht ligt en welke mogelijkheden je hebt. Samen met je loopbaancoach zet je een koers uit waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en kunt doen wat je écht belangrijk vindt.

Resultaat
Wat levert loopbaancoaching nou precies op? Dat is afhankelijk van je situatie. Je kunt aan de volgende zaken denken:

  • Inzicht in je talenten en ambities
  • Weten wat je energie kost en wat je energie geeft
  • Hoe benut je jouw talenten en vaardigheden optimaal
  • De stappen die je kunt zetten om te bereiken wat je wilt
  • Vertrouwen om nieuwe stappen te zetten

Het ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Hoe werkt het?
Ben jij 45 jaar of ouder, werk je minimaal 12 uur, ben je niet langdurig ziek en zit je niet in een reorganisatie? Dan kom jij via Schouten & Nelissen in aanmerking voor een geheel kosteloos loopbaantraject van maximaal 4 uur. Dit kunnen wij aanbieden met behulp van de subsidie van de overheid.

Gebruikmaken van het advies is eenvoudig en kost niet veel tijd. Meld je aan en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wij koppelen jou aan een passende loopbaancoach. Over de kosten hoef jij je niet druk te maken, dat regelen wij.

Ja, ik wil kosteloos coaching


Loopbaancoaching in jouw organisatie

Wil je weten hoe je gebruik kunt maken van deze subsidie voor medewerkers in jouw organisatie? Neem dan contact op met Mirjam Lampe via telefoonnummer 06-22909692 of e-mailadres mirjam.lampe@sn.nl.