Speciaal voor de OR

Geef deze zomer jouw OR een boost met onze effectieve eendaagse OR trainingen!

Pak nu het ideale moment om jouw OR te professionaliseren.

Professionaliseer de OR

Wij hebben een speciale OR zomerselectie gemaakt van 6 toptrainingen gegeven door ervaren trainers. Dit is een Eendaagse in-company training te volgen tussen 15 juni en 31 augustus 2016.

De OR in zijn kracht!

Waarin zit jouw OR-kracht? Wat zijn jouw uitdagingen? Hoe kun je effectiever en geïnspireerder samenwerken als OR-team? Een boost voor de OR.

De OR aan zet bij ARBO en duurzame inzetbaarheid

Werkgever en werknemer zijn samen verantwoordelijk voor een gezonde en veilige werkomgeving. Hier ligt een rol voor de OR! Welke mogelijkheden heeft jouw OR en hoe zet je die effectief in?

Beïnvloeden in een dag

Wat is de beïnvloedingskracht van jouw OR en wat zijn jullie uitdagingen als het gaat om effectief beïnvloeden?

Meer likes voor je achterbancommunicatie

Het is belangrijk dat jouw medewerkers betrokken worden bij de belangrijke beslissingen. Alleen, hoe doe je dat? Dit leer je in deze training over effectieve achterbancommunicatie.

Een vliegende start

Ben je net aangetreden als OR? In deze training komt alles langs voor een goede vliegende start: we gaan in op de taken, mogelijkheden en verantwoordelijkheden, het opbouwen van de relatie met de bestuurder, effectief vergaderen en het contact met de achterban.

Help, de organisatie verandert!

Veranderingen in de samenleving leiden tot veranderingen in de organisatie. Deze training geeft jouw OR inzicht in veranderprocessen en de besluitvorming daaromheen. Je  weet hoe je  hier invloed kunt uitoefenen.


New Heroes gratis!

Schrijf jouw team in voor een Summer School training. De deelnemers ontvangen dan 6 maanden e-learning cadeau. 

New Heroes actie