Versterk jezelf deze zomer

Zomer. Niet alleen de tijd om aan het strand in Spanje plaats te nemen, maar ook een periode dat het vaak wat rustiger is op je werk. Nu kun je natuurlijk de kasten gaan uitsoppen, maar waarom zou je jezelf geen persoonlijke groei gunnen? Ontwikkel jezelf tijdens onze Summerschool en ontvang ook nog eens een mooi cadeau!

Ruim 30 toptrainingen zijn ook te volgen in juli en augustus. Impactvolle trainingen waarmee je verder komt en uitdagingen overwint. Of je nu steviger in je schoenen wilt staan, op een slimme manier wilt communiceren of de leider wilt worden die je zelf zou volgen. Na de zomer maak jij een frisse start en verbluf je je collega’s met je nieuwe skills! Waar wacht je nog op?

Cadeau bij je inschrijving.


Bij elke training van € 1.000 of meer mag je gratis (ja, echt) een eendaagse training naar keuze volgen. Op een moment dat jou past tussen nu en 1 januari 2020. Zo spijker je snel je vaardigheden bij of leer je in korte tijd iets nieuws. Denk aan mindfulness, timemanagement, assertiviteit, keuzestress, communicatie, leiderschap en nog veel meer. Handig, toch?

Volg je een training onder de € 1.000? Dan krijg je gratis het boek Krachtige Keuzes op je (eerste) trainingsdag uitgereikt. Een boek dat je helpt om regie te nemen in je (loop)baan en de match tussen jouw kwaliteiten en je werk te versterken. Als je het strand in Spanje opzoekt, kan dit fijne boek je mooi vergezellen!

Actievoorwaarden