Teamontwikkeling


  • De kennis en competenties van complete teams naar een hoger niveau tillen
  • Samenwerking stimuleren en verbeteren
  • Talenten in teams met elkaar verbinden

Het maximale rendement uit teams halen. Daar gaan we voor. In teamtrainingen werken we aan de vaardigheden van individuele teamleden en realiseren we duurzame gedragsverandering. Met teambuilding en teamcoaching vergroten we vertrouwen en stimuleren we samenwerking in teams.

Vergroot de effectiviteit in teams


Het maximale rendement uit teams halen? Wij versterken teams via teamtrainingen, teambuilding en teamcoaching.

Wij confronteren mensen en organisaties met eigen gedrag. En we laten ze grondig reflecteren op zichzelf. Dat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zo realiseren we duurzame gedragsverandering.

Marieke Schouten, directeur Sales bij Schouten & Nelissen

Klanten waar wij trots op zijn:

Advies nodig?


Wil je weten hoe we jou kunnen helpen bij teamontwikkeling. Bel voor advies of vul het contactformulier in. Ons adviesteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Teamontwikkeling


Hoe zorg je ervoor dat een team optimaal samenwerkt en een waardevolle bijdrage levert aan organisatiedoelstellingen? Hoe haal je het maximale rendement uit een team? En hoe vergroot je het verantwoordelijkheidsgevoel en zelfsturend vermogen van teams? Het zijn vragen waar veel organisaties en leidinggevenden zich over buigen.

Wij maken talenten en kwaliteiten binnen teams inzichtelijk, stemmen ambities op elkaar af en vergroten de slagkracht, daadkracht en effectiviteit binnen teams. Daarbij hebben we aandacht voor zowel het individu, de leidinggevende als het team in zijn geheel. We hebben oog voor werkomgeving (het krachtenveld), de taken en de te behalen resultaten. We verbinden waarden, ambities en belangen van individuele teamleden, het team en de organisatie, overbruggen verschillen en hebben aandacht voor teamcultuur.

We geloven in de kracht van diversiteit en verscheidenheid binnen teams en zien dit als een kans om de effectiviteit van teams te vergroten. We kennen de dynamiek binnen managementteams, zien de ontwikkelingen rondom zelfsturende teams, vergroten de kracht van projectteams en weten wat er voor nodig is om de effectiviteit binnen operationele (taakgerichte) teams te vergroten.

Door middel van teamcoaching helpen we bij het formuleren van een collectieve ambitie en het zetten van de stip op de horizon. Daarbij brengen we de huidige situatie in kaart en werken stapsgewijs toe naar de gewenste situatie. Via teambuilding zorgen we ervoor dat medewerkers elkaar goed leren kennen, we vergroten het vertrouwen en de saamhorigheid, zorgen voor een goede sfeer en zorgen voor een optimale onderlinge verhouding. Via teamtrainingen brengen we gedragsvaardigheden van complete teams op een hoger plan.