Teamontwikkeling

  • Vaardigheden van complete teams naar een hoger niveau tillen
  • Samenwerking tussen collega's stimuleren en verbeteren
  • Talenten in teams met elkaar verbinden

Het maximale rendement uit teams halen. Daar gaan we voor. In onze hoogwaardige incompany- en maatwerktrainingen vergroten we de vaardigheden van individuele teamleden. Met teambuilding en teamcoaching vergroten we vertrouwen en stimuleren we samenwerking in teams. Specifiek voor managementteams ontwikkelen we impactvolle Management Development programma's.

Vergroot de effectiviteit in teams

Het maximale rendement uit teams halen? Wij versterken teams via teamtrainingen, teambuilding en teamcoaching.

Teamtraining

Breng de kennis en competenties van je team naar een hoger niveau en realiseer duurzame gedragsverandering.

Lees verder

Teambuilding

Creëer vertrouwen, maak talenten inzichtelijk en stem ambities op elkaar af. Met als resultaat meer daadkracht en slagvaardigheid.

Lees verder

Teamcoaching

Met teamcoaching ontsluit je de talenten van het team en creëer je een optimale samenwerking.

Lees verder

Wij confronteren mensen en organisaties met eigen gedrag. En we laten ze grondig reflecteren op zichzelf. Dat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zo realiseren we duurzame gedragsverandering.

Marieke Schouten, directeur Sales bij Schouten & Nelissen

Klanten waar we trots op zijn:

Wij ontwikkelen teams wereldwijd

Onze succesvolle aanpak passen we mondiaal toe. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers en coaches. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie internationaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Teamontwikkeling

Hoe zorg je ervoor dat een team optimaal samenwerkt en een waardevolle bijdrage levert aan organisatiedoelstellingen? Hoe haal je het maximale rendement uit een team? En hoe vergroot je het verantwoordelijkheidsgevoel en zelfsturend vermogen van teams? Het zijn vragen waar veel organisaties en leidinggevenden zich over buigen.

Wij maken talenten en kwaliteiten binnen teams inzichtelijk, stemmen ambities op elkaar af en vergroten de slagkracht, daadkracht en effectiviteit binnen teams. Daarbij hebben we aandacht voor zowel het individu, de leidinggevende als het team in zijn geheel. We hebben oog voor werkomgeving (het krachtenveld), de taken en de te behalen resultaten. We verbinden waarden, ambities en belangen van individuele teamleden, het team en de organisatie, overbruggen verschillen en hebben aandacht voor teamcultuur.

We geloven in de kracht van diversiteit en verscheidenheid binnen teams en zien dit als een kans om de effectiviteit van teams te vergroten. We kennen de dynamiek binnen managementteams, zien de ontwikkelingen rondom zelfsturende teams, vergroten de kracht van projectteams en weten wat er voor nodig is om de effectiviteit binnen operationele (taakgerichte) teams te vergroten.

Door middel van teamcoaching helpen we bij het formuleren van een collectieve ambitie en het zetten van de stip op de horizon. Daarbij brengen we de huidige situatie in kaart en werken stapsgewijs toe naar de gewenste situatie. Via teambuilding zorgen we ervoor dat medewerkers elkaar goed leren kennen, we vergroten het vertrouwen en de saamhorigheid, zorgen voor een goede sfeer en zorgen voor een optimale onderlinge verhouding. Via teamtrainingen brengen we gedragsvaardigheden van complete teams op een hoger plan.

Meer weten over teamontwikkeling?