Boekentips voor teamontwikkeling

Als manager of HRM-er wil je natuurlijk het beste uit je medewerkers halen. Een optimale samenwerking en een geweldig resultaat neerzetten. Gebruikmaken van alle mooie ideeën, kennis, ervaringen en talenten binnen je team. Want vergeet het niet: ménsen zijn de drijvende kracht achter elke organisatie. De boeken van onze uitgeverij Thema helpen je je team te ontwikkelen en alles eruit te halen wat erin zit. We geven je graag een paar boekentips.


Als Managen je vak is

Delegeren, samenwerken, motiveren, plannen en ook nog eens zelf op de hoogte blijven en bijleren. Maar wie kan dat allemaal tegelijk?

Auteurs: Anton van Dongen & Coen Dirkx
ISBN 978 90 5871 818 1
€ 28,95Hoe coach ik mijn team

In dit boek staan HOE’s achter een goed functionerend team centraal. Hoe confronteren en doorpakken? Hoe omgaan met tegenstellingen en weerstand? Hoe resultaatgericht werken?

Auteur: Joost Crasborn
ISBN 978 90 5871 637 8
€ 34,95
   


Verbeteren van teams

In dit boek vind je een frisse kijk om met teams, afdelingen en organisaties aan de slag te gaan. Verbeteren van teams geeft je voor stof tot nadenken en modellen om mee te werken.

Auteurs: Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
ISBN 978 90 5871 337 7
€ 28,95


Deep Democracy

Een boek vol praktische handvatten en technieken om met uitersten om te gaan, door kennis, talenten, ervaringen en emoties slim te combineren.

Auteur: Jitske Kramer
ISBN 978 90 5871 932 4
€ 24,95

 


Meer boekentips?

Voor meer boekentips over teamontwikkeling verwijzen we je naar de website van Uitgeverij Thema.

Bekijk het complete aanbod


Over Thema

Op Thema.nl vind je een heel breed scala producten die jou helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Van boeken, spellen, waaiers, online cursussen en events, tot apps, blogs en artikelen.

Onze producten zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten vanuit en voor de praktijk met veel voorbeelden die ervoor zorgen dat je de theorie direct naar je eigen praktijk kunt vertalen.