Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Inzicht. Ontwikkeling. Resultaat.

Ontwikkel jezelf of je organisatie met onze testen en scans.

Ontwikkeling begint bij inzicht

Dat geldt voor jou als individu, en dat geldt voor organisaties als geheel. Wij bieden verschillende testen en scans aan om dat inzicht te bieden. Op het vlak van vitaliteit, stress en werkbeleving. Om van te leren en te blijven ontwikkelen. Welke scan past het beste bij jou? Bij je team? Of je organisatie?


Team en organisatie scans

Team- of organisatieontwikkeling start bij inzicht. Dat staat aan de basis van hoe wij werken in onze incompany trainingen en ontwikkelprogramma’s. We doen dit door middel van effectmetingen, pulse metingen, feedbacktools en dashboards die de organisatie heldere stuurinformatie geeft. Datadriven leren en ontwikkelen maakt de organisatie wendbaar en toekomstbestendig. Door te werken vanuit inzicht kunnen HR-budgetten effectiever ingezet worden en wordt persoonlijk leiderschap en leerrendement meetbaar vergroot.

  • Medewerkersonderzoek
  • Leer- en ontwikkelbehoefte scan
  • Competentiescan 

Laat je adviseren

Individuele testen en scans

De testen en scans ondersteunen jou om vanuit inzicht te leren, ontwikkelen en verder te professionaliseren. De scans zijn makkelijk en snel in te vullen en de tips die je direct daarna ontvangt zijn gefundeerd en praktisch toepasbaar. Bespreek jouw uitslag eventueel met een coach en zet de volgende stap in jouw ontwikkeling.

  • Vitaliteitsscan
  • Stress level scan

Laat je adviseren

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Marijke van Sluisveld

Directeur Realise