Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Testen & scans

Ontwikkel jezelf of je organisatie met onze testen en scans.


Ontwikkeling begint bij inzicht.

Dat geldt voor jou als individu, en dat geldt voor organisaties als geheel. Wij bieden verschillende testen en scans aan om dat inzicht te bieden. Op het vlak van vitaliteit, stress en werkbeleving. Om van te leren en te blijven ontwikkelen. Welke scan past het beste bij jou? Bij je team? Of je organisatie?

Team en organisatie scans

Team- of organisatieontwikkeling start bij inzicht. Dat staat aan de basis van hoe wij werken in onze incompany trainingen en ontwikkelprogramma’s. We doen dit door middel van effectmetingen, pulse metingen, feedbacktools en dashboards die de organisatie heldere stuurinformatie geeft. Datadriven leren en ontwikkelen maakt de organisatie wendbaar en toekomstbestendig. Door te werken vanuit inzicht kunnen HR-budgetten effectiever ingezet worden en wordt persoonlijk leiderschap en leerrendement meetbaar vergroot.

  • Medewerkersonderzoek
  • Leer- en ontwikkelbehoefte scan
  • Competentiescan 

Advies aanvragen

Individuele testen en scans

Eenvoudig en snel in te vullen. Ontvang direct gefundeerde en praktisch toepasbare tips. Bespreek de uitslag met een coach en zet de volgende stap in jouw ontwikkeling.

  • Vitaliteitscan met e-coach

    Doe de vitaliteitscan en zie hoe het is gesteld met jouw vitaliteit. Krijg inzicht in de dingen die je energie geven en die energie nemen.

  • Stress level scan met persoonlijke coach

    Doe de Stress Level Scan en krijg inzicht in de mate van stress die jij ervaart.√ Ruim 40 jaar expert √ Locaties door heel Nederland √ Vraag gratis brochure aan

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur