Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Hoe gelukkig ben jij nog in je werk?

De laatste week van september is het weer de Week van het Werkgeluk. Juist deze zomer willen we je helpen om daar even bij stil te staan. Doe de Happy Test van Realise, het onderzoeksmerk van Schouten & Nelissen, en ontvang direct jouw uitkomsten met tips in je mailbox.

Doe nú de Happy Test


We besteden een groot deel van ons leven aan werk. Mag het dan ook alsjeblieft een beetje leuk zijn? Door deze onzekere tijd met veel verandering denken veel mensen na over hun werk. Wat maakt mij gelukkig? Krijg ik voldoende energie van mijn werk? Met de Happy Test helpen wij jou om daar even bij stil te staan. Doe nú de Happy Test test en krijg direct persoonlijke feedback over jouw scores met tips om je werkgeluk in deze periode te versterken. Hoe gelukkig ben jij nog in je werk?

3 pijlers van werkgeluk

Ook vorig jaar deden we in de aanloop naar de Week van het Werkgeluk onderzoek naar het (werk)geluk van Nederland. Van de 600+ deelnemers zegt 36% dat hun werkgeluk verslechterd is sinds corona. Hoe kun jij als (HR)manager ervoor zorgen dat het werkgeluk van medewerkers ondanks moeilijke tijden toch op peil blijft? Uit de Happy Test 2020 kwamen drie belangrijke aandachtspunten naar voren: vitaliteit, betekenisvol werk en sociale relaties.

Lees het artikel

Werkgeluk in jouw organisatie

Werkgeluk draagt bij aan meer betrokkenheid, minder verzuim en betere prestaties. Wil jij advies over het verhogen van werkgeluk binnen jouw organisatie? Het team van Realise, het onderzoeksmerk van Schouten & Nelissen, helpt je graag! Met actiegericht onderzoek en activatieprogramma's creëren zij betrokken, bevlogen medewerkers, die eigen regie durven en willen nemen over hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Neem vrijblijvend contact op met de directeur van Realise, Marijke Simons, voor meer informatie of advies. 

Vraag om advies

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Marijke Simons

Directeur Realise