Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Management & Leidinggeven

Geef effectief leiding aan individuen en teams.


Groei uit tot een zelfbewuste leider

Wees een leider in plaats van de baas. Stimuleer je mensen, inspireer en motiveer ze. Krijg inzicht in jouw rol, verbreed je repertoire aan leiderschapsstijlen en bouw vanzelfsprekend gezag op. Jouw vaardigheden als leider hebben een positief effect op de prestaties van je team.

Beginnen met leidinggeven

Je bent een kei in je vak, maar nu geef je voor het eerst leiding. Wil jij een inspirerend en effectief leider worden? Gebruik je talenten, kies altijd de juiste aanpak en stimuleer en motiveer medewerkers.

Excelleren in leidinggeven

Jij bent een ervaren leidinggevende en wilt uitgroeien tot een zelfbewuste leider. Je wilt alle aspecten van leiderschap beheersen, om van daaruit effectiever leiding te geven aan individuen en teams.

Teamcoaching- & ontwikkeling

Leidinggeven is meer dan aanmoedigen langs de lijn. Heb jij het lef om dat te doen? Dan kun jij je medewerkers de ruimte geven om hun talenten te ontplooien en creëer je een succesvol team.

Verander-management

Jij wilt veranderingen sturen, mede de richting van je organisatie bepalen en helpen bij het inzetten van een innovatieve koers. Want veranderingen moeten wel verbeteringen zijn.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap zegt het eigenlijk al. Het houdt in dat je jezelf gaat leiden. Dus wat inspireert je? Waar krijg je energie van? Hoe wil je anderen inspireren?

Management support

Als management assistent speel je een belangrijke rol in je organisatie. Jij wilt je baan tot in de puntjes beheersen, je rol professioneel vervullen of je functie optimaal invullen.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Prisca Egter van Wissekerke

Opleidingsadviseur