Boekentips over Innovatie

In deze tijd kan een organisatie niet succesvol zijn én blijven zonder te innoveren. Sterker nog: niet innoveren is letterlijk doodzonde. Want zonder verandering of innovatie zijn organisaties ten dode opgeschreven. Maar zo’n transitie gaat niet zonder slag of stoot. Vooral niet bij je medewerkers. Het goede nieuws: jij hebt een positieve invloed op creativiteit, innovatie en veranderprocessen. En jij kunt mensen meekrijgen en motiveren. Je moet alleen wel weten hoe. Kijk daarom bij onderstaande boekentips.


Tien beïnvloedingsvaardigheden

Beïnvloeden is geen kwestie van een trucje aanleren. Essentieel is dat je je gedragsvaardigheden op zo’n manier inzet dat ze passen bij je eigen persoonlijkheid en bij het doel dat je wilt bereiken. Dit boek leert je hoe je dat doet.

 

 


Managen van transities

Deze klassieker op het gebied van verandermanagement geeft helder en gedetailleerd aan wat nodig is om organisatieveranderingen succesvol te laten verlopen en biedt handreikingen om mensen daadwerkelijk mee te krijgen.

 

 


iDNA

We kennen allemaal de voorbeelden: Kodak, Nokia, Free Record Shop, Oad. Bedrijven die te laat zagen dat de wereld om hen heen veranderde. 

In deze klassieker op het gebied van verandermanagement leer je alles om organisatieveranderingen succesvol te laten verlopen. 


Over Thema

Op Thema.nl vind je een heel breed scala producten die jou helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Van boeken, spellen, waaiers en online cursussen tot events. 

Onze producten zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten vanuit en voor de praktijk met veel voorbeelden die ervoor zorgen dat je de theorie direct naar je eigen praktijk kunt vertalen. We behandelen onderwerpen zoals creativiteit en innovatie, verandermanagementpersoonlijke effectiviteit en leiderschap.