Verandermanagement voor jezelf

Wil je veranderingen sturen en helpen bij het inzetten van een innovatieve koers? Verandering is de enige constante, verandermanagement een must. Kies wat jij wilt versterken bij jezelf. Ga jij voor veranderingsprocessen begeleiden, mensen stimuleren of je beïnvloedingstechnieken en adviesvaardigheden verbeteren? Vergroot je impact als veranderaar. 


Verandering begeleiden

Geef je leiding aan een veranderproces of sta je in de startblokken van verandering? Met onze opleidingen en trainingen verandermanagement leer je hoe je zo effectief mogelijk een veranderingstraject kunt begeleiden. 

Ontdek hoe je draagvlak creëert en effectief omgaat met weerstand. Leer flexibel methodieken en interventies gebruiken om het veranderingsproces effectiever te laten verlopen. Ontwikkel een stevige visie op verandermanagement en jouw rol in het proces.

Trainingen Verandermanagement


Boeken over Verandermanagement

  • Veranderen in 100 dagen
    Hoe help je verandering op weg? Praktisch en toegankelijk boek over verandermanagement.

  • Verandermanagement
    De modernste inzichten, praktische aanwijzingen en een degelijke theoretische onderbouwing.

  • Change The Script
    Maak verhalen die raken en zet verandering in gang. 

Leergang Verandermanagement en organisatieontwikkeling

In deze leergang op masterniveau krijg je een rijke schakering aan theoretische inzichten. Van traditionele veranderkunde tot het 'binnenkantdenken'van prof.dr. Thijs Homan.

Het accent ligt op leren door te doen. Daarom ga je zelf aan de slag met een concreet verandertraject dat je van a tot z uitvoert. Je krijgt diepgaand inzicht in de dynamiek van verandering én jezelf als veranderaar.