Verandermanagement in organisaties

Organisaties zijn constant in beweging. Continu kijkend naar de kansen in de markt, om er direct op in te springen. Verandering wordt daarmee een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Verandermanagement is dan ook voor iedere organisatie relevant. Wat betekent dit voor de mensen in de organisatie? Hoe geef je sturing aan een team in verandering? En hoe zorg je voor een duurzaam en efficiënt veranderingsproces? Wij vertellen je graag meer over verandermanagement in organisaties.


Onderzoek naar verandering

Je wilt medewerkers een plek bieden waar zij energiek en gemotiveerd aan de slag zijn én blijven. Ook in uitdagende tijden, waarin verandering een constante factor is. En er meer moet gebeuren met minder tijd en minder mensen. 

Medewerkersonderzoek geeft helder inzicht in de vitaliteit en wendbaarheid van je mensen, zodat je samen het maximale uit verandering haalt. Zo'n onderzoek is altijd maatwerk, gebaseerd op ons wetenschappelijk gevalideerde WEB-model. De doelen van jouw organisatie zijn altijd ons uitgangspunt. Meer weten? Lees verder of vraag een gratis inspiratiesessie aan. 


Boeken over verandermanagement

  • The Connected Company
    Connected company's leren en bewegen sneller dan hun concurrenten. Terwijl andere bedrijven risico's analyseren, grijpen zij kansen.

  • Het hart van de verandering
    Organisaties moeten sneller en radicaler veranderen dan ooit tevoren. Hoe brengen bedrijven het ervan af en wat kunnen we van hun ervaringen leren?

  • Onveranderbaarheid van organisaties
    Wat maakt nu dat organisaties zich niet zomaar laten veranderen? Wetenschappelijk onderbouwd maar toegankelijk geschreven.