Verandermanagement in teams

Organisaties zijn voortdurend in verandering. De teams binnen die organisatie moeten mee met die veranderingen. Hoe zorg je er als leidinggevende, coach of trainer voor dat je team betrokken, positief en vol vertrouwen het veranderingsproces in gaat? Met onze opleidingen, trainingen en maatwerkoplossingen in verandermanagement leer je verandering in teams effectief begeleiden en stimuleren.


Verandermanagement Incompany & Maatwerk

Bij veel teams roept verandering weerstand op. Toch is verandering nodig voor het succes en voortbestaan van een organisatie. Wat betekent dit voor de mensen in je team? Hoe geef je als manager sturing aan een team in verandering?

Wij werken vanuit de overtuiging dat het werkelijke succes van jouw organisatie schuilt in het persoonlijke succes van jou en je medewerkers. Wij helpen je graag bij het versterken van teams. Om zo de kracht van jouw organisatie optimaal te benutten.

Trainingen Verandermanagement


Boekentips

  • Veranderen in 100 dagen
    Praktijkgericht boek over verandering. Je leert een diagnose stellen, transities managen, medewerkers motiveren, omgaan met weerstand en interventietechnieken gebruiken.

  • Hartelijk gefaciliteerd!
    Workshops zijn effectief in veranderingsprocessen. Het eerste workshophandboek voor managers, teamleiders, adviseurs en trainers. 

  • Doorbreek de cirkel
    Waarom verandermanagement vaak spaak loopt. Aanrader voor adviseurs en managers. 

Maak het verschil met Teamcoaching

Teams staan continu voor verandering. De wereld om ons heen, organisatie en de markt waarin we werken veranderen iedere dag. Je wilt je team ontwikkelen naar een gezamenlijk startpunt, met het oog op een gezamenlijk doel. Maar niet iedereen heeft dezelfde kwaliteiten. 

Wij geloven in de verscheidenheid van teams en het optimaal benutten van talent. Teamcoaching helpt jouw team ontwikkelen. Wij helpen jullie om verandering samen, betrokken en gemotiveerd aan te gaan. En zo het verschil te maken voor de organisatie.