Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Cécile Cremer

Keynote spreker Verwonderland 2022

is een Trend en Innovatie expert pur sang, keynote spreker, auteur, maar bovenal een kind van de toekomst. Als keynote spreker stond zij op meer dan 100 internationale podia en vormt wereldwijd een bron van inspiratie op het gebied van trends en innovatie. Zij staat aan het roer van haar onderneming Wandering the future, een future agency die zich focust op het delen van trend insights en het ontwikkelen van innovatieve concepten rondom internationale trends (o.a. J.P. Morgan, Beiersdorf en E.ON, diverse gemeentes & Dynagroup).

Daarnaast mag zij zich ook de eerste vrouwelijke én jongste president ooit van LaFutura Global Trend Network noemen, een organisatie die wereldwijde trends en innovaties een platform biedt. Door haar expertise in het vertalen van toekomstige trends naar op maat gemaakte concepten heeft haar carrière als trendexpert en creative concept developer een vogelvlucht genomen en weet zij zowel organisaties als particulieren te inspireren én voor te bereiden op de dag van morgen.


The Future 2030

In een wereld vol disruptieve veranderingen is het belangrijk om vooruit te kijken. Niet alleen naar onze technologische innovaties, maar nog meer naar de onderliggende drijfveren van verandering, namelijk: de mens. The Future 2030 zoomt in op diverse levensaspecten, met in het bijzonder werk, talent-binding, life-long-learning en humans-in-progress en hun onderbouwende consumententrends. Welke waarden, behoeften en wensen worden uitgedrukt door de trends van morgen en wat betekent dat voor onze collectieve toekomst? In deze lezing krijg je daar antwoord op, zodat jij klaar bent voor de veranderingen van morgen.

Terug naar de Verwonderland-pagina