Zorg voor vitaliteit & bevlogenheid in bedrijf en organisatie

Hoe hou je een organisatie vitaal? Vitale medewerkers maken het verschil en vitaliteit stimuleert naast duurzame inzetbaarheid en gezondheid ook creativiteit en innovatie. Zaak dus om te zorgen voor een goede vitaliteitsbalans want bevlogen mensen zorgen voor een vitale organisatie.


Inzicht in vitale werknemers

Meer vitaliteit betekent minder stress, minder burn outs en minder verzuim. Wij geven de vitaliteit van jouw organisatie een flinke impuls. Om verzuim terug te dringen moeten belangrijke stressfactoren in je organisatie overboord.

Schouten Research heeft uniek aanbod om inzicht te krijgen in de vitaliteit van jouw organisatie en medewerkers. Daarnaast hebben wij diverse oplossingen om bevlogenheid te stimuleren. Want bevlogen medewerkers zorgen voor betere prestaties.


Creëer een duurzame & vitale organisatie

Wij zijn expert op het gebied van het ontwerpen en begeleiden van ontwikkeltrajecten, gericht op het doorbreken van gedragspatronen. Elke organisatie en elk ontwikkelvraagstuk is uniek. Als klant ben jij expert op de inhoud, wij analyseren daarom samen met jou de specifieke situatie en kijken wat de beste aanpak is om jouw organisatie duurzaam te laten ontwikkelen.


Klanten die werken aan vitaliteit

Onderstaande klanten werken samen met Schouten & Nelissen aan de vitaliteit van de mensen in hun organisatie.

  • KLM
  • UMCG
  • Gazelle

 


Managed Training Services

Continue ontwikkeling en het behouden van vitale medewerkers is belangrijker dan ooit om uw organisatie vitaal te houden, maar het vergt ook forse investeringen. Een goede analyse van inkoop, aanbod en organisatie van je trainingen leidt tot een potentieel forse besparing of rendementsverbetering.